• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Chartreuse Green V.E.P. 1L

Chartreuse Diffusion (Urtelikør)

842,40kr (Cirka)

Kunne købe Chartreuse Green V.E.P. 1L på dette tidspunkt.

Chartreuse Diffusion er udvikkleren af denne Chartreuse Green V.E.P. 1L , en urtelikør produceret i Frankrig med et alkoholindhold på 54 °. 4,3 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Chartreuse Green V.E.P. 1L på Drinks&Co.

Teknisk fil · Chartreuse Green V.E.P.

Kategori:Urtelikør (Likør,Destillater)
Producent: Chartreuse Diffusion
Volumen : 100cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 54
Land: Frankrig

Beskrivelse · Chartreuse Diffusion

Chartreuse Green V.E.P. 1L

VINSMAGNING:

 • Udsigt: Chartreuse Green V.E.P. 1L er en mørkegrøn med bronzehøjdepunkter.
 • Næse: Aromaerne er komplekse med en dominans af krydderier og urter, og der er noter af grøn te.
 • Gane: Angrebet er ærligt, og udviklingen på ganen er kraftig, strukturen er afbalanceret omkring krydderier, hvide blomster og empyreumatiske noter. Finalen er meget lang.

ALDER: Mindst ti år.

PRODUSENT: Historien om Chartreuse begynder i 1605, når munkene får en mærkelig opskrift, der indeholder mere end 130 ingredienser. De vil tage mere end 170 år at tilpasse og mestre opskriften og fremstille en "lang levetid" -elixir, og 80 år, før de markedsfører den nu internationalt anerkendte Green and Yellow Chartreuse.

LAND: Frankrig.

UDBYGGELSE: At købe en flaske Chartreuse Green V.E.P. 1L er et ekstraordinært produkt. Hvis det i basen er det samme produkt, har det gennemgået en usædvanligt langvarig aldring (eller VEP), det vil sige, at det er blevet ældet i gamle fade af fransk egetræ i flere år. Munkene i chartreuse elsker hemmeligheden, og ligesom opskriften afslører de ikke antallet af år med modning, højst ved vi, at det er mindst ti, men afhængigt af årgang kunne det at være mere. Produktets unikke styrke forbedres ved dets præsentation i lys træboks, mærket med et varmt jern, en bestemt flaske nummereret og en hætte forseglet med voks.

ALCOHOL-GRADE: 54%

Chartreuse Diffusion

Købe Destillater Chartreuse Diffusion:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Chartreuse Green V.E.P. 1L

Cave Spirituelle

Udgivet til11.58

4/5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

Det er kraftfuld og anderledes. Kun to karteusermunk brødre kender navnene på 130 planter og ved, hvordan at blande og destilleres. De er også de eneste, der ved, hvad planterne bruger til at give de grønne og gule naturlige farver. Det er dem, der kontrollerer den langsomme ældning af spiritus og beslutte, hvornår den spiritus er Prete skal påfyldes.

Flere anmeldelser af Chartreuse Green V.E.P. 1L

Anselme Huber

Udgivet til09.58

5 /5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

Chartreuse VEP, hvad ellers?. . .
Mentrel Maurice

Udgivet til17.27

5 /5

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

meget hurtig levering god emballage
Passione Vino

Udgivet til04.42

4 /5

V.E.P. Verde In Box Di Legno 1L

Alkohol: 54
Land: Frankrig
Indhold: 1, 0 l
De spiritus produkter indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer; samme farve kommer fra de planter, der gør dem. De 130 urter stede i opskriften er udblødt i en høj kvalitet alkohol, og derefter destilleret.
Efter denne proces tilsættes destilleret honning og sukkersirup for Jaune. Nu begynder den lange aldring i egetræsfade, i de smukke kældre på Voiron.
La Chartreuse, i 2015, vil vende 410 år, og i 2014 Vert har lavet 250 og til denne lejlighed en særlig etiket blev oprettet i 2014 og i dag allerede solgt samleobjekter. Farmaceuter af det sekstende århundrede måtte finde eliksir lang levetid og Chartreuse anses indbegrebet farmaceutiske oplevelse af dette århundrede; grupper faktisk alle de medicinske planter (130) derefter kendte.
Indtastning i kældre Chartreuse går tilbage i tiden: nu er der ingen, der bliver gamle væsker. La Chartreuse Vert og Jaune have minimum 3 års lagring på egetræsfade og V. E. P. mindst 10 år, destilleres i fortinnede kobberledere stills centenarians.

Sammendrag af bedømmelser

(9 visninger)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 9 kommentarer »