Chartreuse Gul V.E.P 1L

Chartreuse Diffusion (Urtelikør)

873,60kr (Cirka)

Kunne købe Chartreuse Gul V.E.P 1L på dette tidspunkt.

Chartreuse Diffusion er udvikkleren af Chartreuse Gul V.E.P 1L , en urtelikør produceret i Frankrig og mængden af alkohol er 42 °. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Chartreuse Gul V.E.P 1L.

Teknisk fil · Chartreuse Gul V.E.P

Kategori:Urtelikør (Likør,Destillater)
Producent: Chartreuse Diffusion
Volumen : 100cl
Alkoholvolumen: 42
Land: Frankrig

Beskrivelse · Chartreuse Diffusion

Chartreuse Gul V.E.P 1L

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Chartreuse VEP Jaune 1L har en strå farve.
 • Aroma: urte-og blomsteragtige aromaer.
 • Mund: subtile og mild smag, lidt sød noter.

BEHANDLING DETALJER: Dette gøres ved hjælp af de samme processer og den samme hemmelige formel af traditionel spiritus, og dens lange aldring i egetræsfade når en exceptionel kvalitet. Ingredienser: alkohol, sukker, planter og blomster.

LAND: Frankrig

Chartreuse Diffusion

Købe Destillater Chartreuse Diffusion:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Chartreuse Gul V.E.P 1L

Cave Spirituelle

Udgivet til11.58

4/5

Chartreuse Jaune V.E.P 1L

Hun er sød og fyldig. Kun to karteusermunk brødre kender navnene på 130 planter og ved, hvordan at blande og destilleres. De er også de eneste, der ved, hvad planterne bruger til at give de grønne og gule naturlige farver. Det er dem, der kontrollerer den langsomme ældning af spiritus og beslutte, hvornår den spiritus er Prete skal påfyldes.

Flere anmeldelser af Chartreuse Gul V.E.P 1L

Joel Mønsted

Udgivet til11.01

4 /5

Chartreuse V.E.P. Jaune 1L

SMAGSNOTATER:
- Farve: Likør Chartreuse VEP Jaune 1L har en gul farve
- Aroma: bred, kompleks og konsekvent. Basilikum, citron timian og mynte aroma af ananas træ.
- Mund: aromatiseret planter, selvom det ser glat med et strejf af alkohol. Afsluttende urte honning med mynte Freca
Detaljerede oplysninger om præparering: lagret på egetræsfade i kælderen af ​​Charterhouse i mindst 10 år.
ALKOHOL: 42%
LAND: Frankrig
Passione Vino

Udgivet til04.42

4 /5

V.E.P. Gialla In Box Di Legno 1L

Alkohol: 42
Land: Frankrig
Indhold: 1, 0 l
De spiritus produkter indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer; samme farve kommer fra de planter, der gør dem. De 130 urter stede i opskriften er udblødt i en høj kvalitet alkohol, og derefter destilleret.
Efter denne proces tilsættes destilleret honning og sukkersirup for Jaune. Nu begynder den lange aldring i egetræsfade, i de smukke kældre på Voiron.
La Chartreuse, i 2015, vil vende 410 år, og i 2014 Vert har lavet 250 og til denne lejlighed en særlig etiket blev oprettet i 2014 og i dag allerede solgt samleobjekter. Farmaceuter af det sekstende århundrede måtte finde eliksir lang levetid og Chartreuse anses indbegrebet farmaceutiske oplevelse af dette århundrede; grupper faktisk alle de medicinske planter (130) derefter kendte.
Indtastning i kældre Chartreuse går tilbage i tiden: nu er der ingen, der bliver gamle væsker. La Chartreuse Vert og Jaune har minimum 3 års aldring i egetræsfade og V.E.P. mindst 10 år, destilleres i fortinnede kobberledere stills centenarians.
Grands Bourgognes

Udgivet til05.03

4 /5

Grande Chartreuse Chartreuse Jaune Vep 1L

Den er lavet med de samme planter som Green Chartreuse, men i forskellige proportioner, det giver aroma af blomster, honning og krydderier. Kun to karteusermunk brødre kender navnene på planterne og ved, hvordan at blande og destilleret. De er også de eneste, der ved, hvad planter bruger til at give de grønne og gule naturlige farver. Det er dem, der kontrollerer den langsomme aldrende spiritus og beslutte, hvornår den spiritus er klar til at blive aftappet. Sammensætning: alkohol, sukker, planter og blomster. Præsentation: Flaske karakteristisk, sober og elegant, prydet med segl La Grande Chartreuse. Vinsmagning: at bringe de varianter, er Chartreuse indtages med is. Traditionelt anses en mave, men i stigende grad også kendere nyde cocktails. - De karteusermunk munke

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 6 kommentarer »