Chartreuse Yellow

Chartreuse Diffusion (Urtelikør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

171,21kr + 38,61kr Forsendelse (3 - 4 dage)

171,21kr/enhed

Forsendelse: Tu Tienda Del Vino (Spain)

kr Du vil modtage 0.29 point for hver, købt enhed

Chartreuse Yellow (171,21kr): en urtelikør fra destilerier Chartreuse Diffusion destilleret i Frankrig som har en alkoholindhold på 40 °. Ifølge Drinks&Cos brugere, er det en urtelikør som fortjener en vurdering på 4,3 mere end 5 poeng og de har fortjent bemærk penin : 90.

Teknisk fil · Chartreuse Yellow

Kategori:Urtelikør (Likør,Destillater)
Producent: Chartreuse Diffusion
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Frankrig

Beskrivelse · Chartreuse Diffusion

Chartreuse Yellow

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Denne spiritus er klar med grønlig gul.
 • Næse: Rig og komplekse aromaer flygte fra denne drik, honning og sukker koges dominerer, sammen med blomster og krydrede noter.
 • Smag: Angrebet er livlig, munden er overraskende består af et væld af varianter, det mest oplagte er de blomster, anis, hvide frugter og fusel hånd.

ALDER: + 2 år.

PRODUKTION: Historien bag denne likør går tilbage til 1605, da munkene i karteusermunk kommer i besiddelse af en gammel manuskript med formlen for "livseliksir". Men denne opskrift består af 130 planter og forskellige ingredienser, der gør det vanskeligt. Derfor var det ikke før 1764, at Isère klosteret begynder at producere medicinske formål med en vis succes og er nu markedsføres som "eliksir plante Grande Chartreuse", og det er fra det nittende århundrede, at munkene udføre deres fordøjelsessystem, fra den samme opskrift.

LAND: Frankrig.

PRODUKTIONSINFORMATION: Opskriften bruges til at gøre det chartreuse (grøn eller gul, med den forskel i andelene af de anvendte ingredienser) blev holdt hemmelig siden det syttende århundrede og skattet. 130 planter, der udgør den drink mix per familie, så udblødt før destillation. så han har foretaget den afsluttende blanding med honning og andre naturlige ingredienser, inden de sættes på egetræsfade.

ALCOHOL 40%

Chartreuse Diffusion

Købe Destillater Chartreuse Diffusion:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Chartreuse Yellow

Vino Premier

Udgivet til09.29

4/5

Chartreuse Amarillo

Den Chartreuse Amarillo (Chartreuse Jaune) 40 ° er blødere. Den er lavet af de samme planter, at den grønne Chartreuse, men i forskellige proportioner. Kun to karteusermunk brødre ved, hvad de 130 planter og ved, hvordan at blande og destillerer. De er også de eneste, der ved, hvilke planter bruger til denne grønne og gule naturlige farve. Langsom aging kontrol spiritus og du kan beslutte, hvornår at flaske. Indhold: 0. 7 L Alkohol: 40% Hvis du er i tvivl, når de køber den Chartreuse Amarillo 0. 7 L, kontakt sommelier af vores online vinbutik og vil rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Chartreuse Yellow

Ben Cummins

Udgivet til10.44

5 /5

Chartreuse Jaune

Et absolut must for cocktails
Beatrice Roumagnac

Udgivet til16.55

5 /5

Chartreuse Jaune

Som fordøjelsessystemet det er virkelig god. Jeg vidste mine forældre.
Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Mildere og sødere end den berømte Green Chartreuse, blev Gul Chartreuse introduceret til verden i 1838. Det er også præsenteret i den traditionelle Chartreuse likør flaske præget med forseglingen af ​​La Grande Chartreuse.
- Dens farve er helt naturligt uden kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler, og det kan også nydes ren eller i en drink.
Læs flere anmeldelser af Chartreuse Yellow »

Sammendrag af bedømmelser

(32 visninger)
 • 5 stjerner
  7
 • 4 stjerner
  24
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 32 kommentarer »