Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Dine data er blevet gemt

Frankrig

Get 27 1L

1L

Get 27 1L

160,06kr
160,06kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Forventet levering: 10 dage (arbejdsdage)
Leveringsomkostninger: 134,89kr

Teknisk fil

Kategori:Urtelikør (Likør,Destillater)
Producent: Bacardi Martini Production
Volumen : 100cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 21
Land: Frankrig
Get 27 1L (160,06kr): en urtelikør fra destilerier Bacardi Martini Production destilleret i Frankrig med et alkoholindhold på 21 °. På Drinks&Co har brugerne værdsat Get 27 1L med en gennemsnitlig score på 0 over 5 poeng.

Beskrivelse af Get 27 1L

Get 27 1L

SMAGSNOTATER:

  • Vista: Den Get 27 1L er lysegrønt.
  • Næse: mynte og selv pebermynte, mynte, frisk, tangy, alle noter er til stede.
  • Smag: Efter en blødere angreb, udvikling på ganen er blød, om mynte, så vi skelner noter af hvide blomster og peber. Eftersmagen er dvælende og forfriskende.

PRODUCER: Get 27 1L ser meget moderne, men dens historie går tilbage til slutningen af ​​det attende århundrede i Revel, i Haute-Garonne, som pebermynte snaps er oprettet, men det var kun i 1840, at det brødrene besiddelse af opskriften er taget og han besluttede at omdøbe Get Pippermint, og opfinde formen på den berømte flaske, der minder om en petroleumslampe. I 1970, den nye navneændring, skal du holde æren af ​​de to brødre, tilsættes derefter alkoholen (dengang) 27. allerede kendt drikke er mytisk.

LAND: Frankrig.

PRODUKTIONSINFORMATION: En spiritus sådan berømmelse kan vare over tid og samtidig opretholde kvalitetskrav. Den består af 7 typer af mynte, der kommer fra hele verden og separat destilleret for at opnå rene og gigtsvage essenser. Et sted så den endelige samling, alkohol, vand og sukker er genkendelig blandt alle drikke.

ALCOHOL 21%

Se mere

Producenten

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

I Bacardi Martini har vi opnået med vores portefølje af premium-mærker, et sted med privilegium i spiritus branchen, og vi har omhyggeligt opbygget vores arv af kvalitet, prestige og kreativitet.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Get 27 1L

0 kundebedømmelser

Andre produkter fra samme destilleri