Skinos Mastiha Spirit

Skinos (Urtelikør)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

185,95kr + 48,75kr Forsendelse (6 - 8 dage)

185,95kr/enhed

Forsendelse: Luxurious Drinks (Netherlands) Gratis Levering fra 3.900,00kr

kr Du vil modtage 0.32 point for hver, købt enhed

Se alle produkter i Luxurious Drinks

Skinos er udvikkleren af denne Skinos Mastiha Spirit (185,95kr), en urtelikør produceret i Grækenland med 30 ° med alkohol volumen. 4,5 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Skinos Mastiha Spirit på Drinks&Co.

Teknisk fil · Skinos Mastiha Spirit

Kategori:Urtelikør (Likør,Destillater)
Producent: Skinos
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 30
Land: Grækenland
Serveringstemperatur: 6-8

Beskrivelse · Skinos

Skinos Mastiha Spirit

Skinos Mastiha Spirit er en ånd lavet i Grækenland. Denne ånd kommer fra et træ saft kaldet mastiha. Mastiha er et træ saft på den græske ø Chios. Væsken er meget stærk, ligesom vodka eller whisky med ca. 30% alkohol efter volumen.

Ordet Skinos er det gamle navn for mastiha.

De gamle grækere vidste det som en kur mod ondt i maven. Romerske kejsere brugte den til at krydre din vin med ham. Sultaner tyrkiske harem damer tygges for frisk ånde og kamp. Fra en lille ø i Middelhavet, har mastiha rejst og erobrede verden med sin aroma og mystiske egenskaber.

Fra oldtiden til de seneste år, har farmakologi anerkendt de terapeutiske virkninger af enkelt mastiha og forårsagede stor interesse.

Smagsnoter:

 • Farve: Transparent.
 • Lugt: Smagen er en slags sød og delikat blomstermotiver.
 • Smag: Destillatet har en duft af stedsegrønne, med aroma af fyr og enebær smør på ganen.

Andre anbefaler betjener det over is med en skive citron som aperitif eller en martini.

Destillatet bør holdes i fryseren og tjene kølet. Da det har et højt indhold af alkohol er faktisk ikke frosset i fryseren.

Destillatet kan nyde eller drikkes i shots.

PRODUCER: Ds Cocepts

LAND: Grækenland

Produktionsdetaljer: Den tradition møder moderne tider, produktion af spiritus mastiha er resultatet af en kedelig og omhyggelige forbundet med naturen. De traditionelle teknikker til dyrkning, høst og rensning kombineres med den nyeste teknologi.

Som du kan se på billedet af destillatet er klar og dette design er præsenteret i klar og mat hvid.

Alkohol: 30%

Skinos

Købe Destillater Skinos:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Skinos Mastiha Spirit

Luxurious Drinks BV

Udgivet til09.09

4/5

Skinos mastiha Spirit Greece

Skinos Mastiha Spirit 700 ml Grækenland. Det land, hvor Grækenland er kendt for de Olympiske Lege, Parthenon og hundredvis af smukke naturskønne øer, Platon, og så meget mere. Uden for Grækenland lidt man vidste om den mystiske Mastiha træet

Flere anmeldelser af Skinos Mastiha Spirit

Ruth Gumbau Velasco

Udgivet til18.13

5 /5

Dulce y refrescante

Vi blev overraskede over en af ​​de mest elegante restauranter i Chora, på kykladiske ø Folegandros, for at tjene et skud af Mastiha.
Grækenland vi havde elsket og especialment Santowine hvidvin, en sød vin af Santorini, men vi var væddemål ved spiritus efter at have prøvet den typiske Ouza, som er anis, og vi ikke kunne lide.
Den Mastiha er anderledes, har en temmelig uforklarlige smag. Sød, meget forfriskende med en svag strejf af lakrids måske. Så vi tøver ikke med at købe en flaske til at huske, når tilbage til Barcelona, ​​vores dejlige græske helligdage.
Bruno Kjærsgaard

Udgivet til15.37

4 /5

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Denne likør er gennemsigtigt.
 • Næse: Næsen er en kompleks og unik blanding af træ og frugtagtig, ligesom en Skumfidus træ, med subtile antydninger af violet, rose, enebær og mynte.
 • Smag: Angrebet er livlig og overraskende, søde og sure mund på samme tid, finishen er lang og sød.

PRODUCER: Kendt siden det 10. århundrede f.Kr., er denne unikke drik produceres kun i Chios, en græsk ø i Middelhavet sap Mastiha, et træ hjemmehørende kit. Nu er klassificeret som DOP, blev denne unikke drik længe betragtet som en bod for mange sygdomme, men nu er det lige så populære is eller i en cocktail, som aperitif eller fordøjelsessystemet.

LAND: Grækenland.

FORBEREDELSE: Skinos foreviger den traditionelle produktion af Mastiha. Det er den første til at høste de "tårer" saft opnået ved at skære træet. Derefter bliver dette råmateriale vasket og skyllet i hånden og opbevaret i trækar før destilleres. Resultatet er omhyggeligt monteret med vandforsyningen af ​​øen, og alkohol sukkeret før bliver aftappet. Bemærk, at tyggegummi af dette træ også bruges i fødevarer og kosmetik for sine mange egenskaber.

ALKOHOL: 30%

Greece & Grapes

Udgivet til05.08

4 /5

Mastiha Spirit Skinos

Skinos er det gamle navn for Mastiha. Smagen af ​​denne gennemsigtige ånd er nogle gange svært at beskrive: det lugter som en Middelhavet bjergskråning dækket med vilde urter som knust enebær og frisk afskårne mynteblade, ligesom aroma af regn imprægneret cedertræ og violet æterisk olie. Lidt sødt alligevel frisk, med delikat smag og balance, der gør det ekstremt "fleksibel". Det kan serveres pæn, kølet, som aperitif eller digestif, eller bruges i cocktails og endda som smagsforstærker i køkkenet giver en distinkt Middelhavet touch.

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.5/5

Baseret på 4 kommentarer »