• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Wasabi en Polvo 50g

Regional Co (Urter og krydderier)

24,96kr (Cirka)

Kunne købe Wasabi en Polvo 50g på dette tidspunkt.

Siden 1921 Regional Co har været at blande tradition, kvalitet og den store værdi af erfaring i at vælge de bedste råvarer fra de internationale markeder. Vi er stolte af lidenskabeligt udvælge essenser og varianter fra hele verden. Vores naturlige produkter er håndplukket og pakket i autentisk... læse fuld »

Teknisk fil ·

Kategori:Urter og krydderier (Smagspræparater,Gourmet)
Producent: Regional Co

Kunne også ...

Beskrivelse · Regional Co

Wasabi en Polvo 50g

Siden 1921 Regional Co har været at blande tradition, kvalitet og den store værdi af erfaring i at vælge de bedste råvarer fra de internationale markeder.

Vi er stolte af lidenskabeligt udvælge essenser og varianter fra hele verden. Vores naturlige produkter er håndplukket og pakket i autentisk fine materialer.

Det hele bakkes op af kvaliteten garanti fra sådan en veletableret virksomhed.

Regional Co

Flere anmeldelser af Wasabi en Polvo 50g

Camilla Thyssen

Udgivet til10.14

4 /5

PRODUKT BESKRIVELSE:
En flaske 50 gr wasabi pulver.
Producer: Regional Co.

YDERLIGERE INFORMATION:
- Pastaen wasabi peberrod er blevet en væsentlig ingrediens i sushi. Det er også bruges i andre retter fra køkkenet i det pågældende land.
- Bruger: at blande en lille mængde af wasabi pulver med vand i et forhold på 1 til 3 og bland indtil en meget tyk blanding.
- Du kan bruge wasabi pulver i fisk, især på tun og laks. Du kan også tilføje på kartoffelmos, æg og salatdressinger. Wasabi smag er ganske stærk indgang men let blødgøre smagen når de blandes med en sovs eller marinade.
- Godt valg til at give en krydret touch til dine retter uden behov for at bruge peber eller rød peber, og også kombinerer smukt med cremede saucer (f.eks mayonnaise eller tilføjes med dypning sauce på det) for at blødgøre smagen.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Urter og krydderier