Tendenser:

Valencia

Cullerot 2010

75cl Størrelse

Cullerot 2019

98,36kr
98,36kr

Dette produkt er ikke tilgængeligt.
Du kan købe Cullerot 2019

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2010 andre årgange
Betegnelse:Valencia (Comunidad Valenciana, Spanien)
Kælder: Celler del Roure
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Macabeo, Malvasía, Pedro Ximénez, Verdil
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Fra hånden til Celler del Roure kommer Cullerot 2010 , en vine hvid af DO Valencia med de bedste verdil, pedro ximénez, malvasía, macabeo og chardonnay druer fra 2010 og med en grad på 13. De bedste tallerkner at kombinere med denne Cullerot 2010 er paella og ris.

Beskrivelse for Cullerot 2010

Cullerot 2010 (Chardonnay, Macabeo, Malvasía, Pedro Ximénez og Verdil)

Cullerot 2010, en vin fremstillet af en blanding af fem forskellige sorter, Macabeo, Malvasia, Pedro Ximenez, Verdil og Chardonnay, alderen i 5 måneder.

Udvælgelse af gamle vinstokke af forskellige grunde. 60% af gæret vin og 7 cryo i krukker af ler mellem 800 og 3000 liter. Kun ekspressionen af ​​druer og terroir, uden indblanding fra træet.

Den rastløse sjæl af sine processorer har ført dem til at inddrive en gammel tradition med meget gode resultater ærligt. En måde at fortsætte med at udforske.

Parring: Snacks, grønne salater, grillet skaldyr, grillet hvid fisk ... og paella.

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

8-10

Sammenligning

Vingården

Celler del Roure

Celler del Roure

Celler del Roure deres vandringer begyndte i 1996 med 20 ha. af vinmarker i byen Moixent ekspanderende senere med en ny 40ha gård. i dalen af ​​Les Alcusses (Serra Grossa), hvor det er placeret den nye vingård, med faciliteter, der forbedrer den gamle kælder (rustfrit ståltanke, pneumatisk presse ...).

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Cullerot 2010

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Cullerot 20102017

4/5

Celler del Roure er uden tvivl den pioner og topwijnmaker appellationen Valencia. Tidligere kendt for bulk vine, denne region har brugen af ​​amforaer sat tilbage på vinkortet under hans indflydelse, og at af Dominio de la Vega arbejdede som en af ​​Spaniens mest interessante regioner og.
Cullerot betyder haletudse som du ser logoet. I flere år har det været uddybet af Celler del Roure i inddrivelse af gamle type vinstokke i regionen. Den vinfremstilling i amforaer, som stadig var til stede i denne gamle domæne sker som før. Cullerot blev kommercialiseret for første gang i 2010. 24. Fremstilling af 000 flasker. 20% af druerne undergår en schilmaceratie ved en lav temperatur i 12 timer. Alkoholgæring i mudder 'Tinajas' eller amfora af fra 800 til 3000 liter, efterfulgt af en modning af 6 måneder. I glasset giver vi vinen lidt luft til at frigive sin duft. Begge frugt aroma af moden hvid frugt type, vi ser, men også anis og nogle eksotiske blomster hints med en diskret signatur Middelhavet. En fuld smag, frugtagtig og tør med en bredere mellemgulvet. Saftig og forbundet med begrænset syreindhold.
91/100 Parker
Se mere
Grand Cru Wijnen