Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015

Dominio de la Vega (Valencia)

RP94

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

171,21kr + 46,41kr Forsendelse (48 timer)

171,21kr/enhed

Forsendelse: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.29 point for hver, købt enhed

Der er kun 3 enheder!

Dominio de la Vega producerer Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015 (171,21kr), en vine hvid af DO Valencia baseret på chardonnay klynger fra 2015. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng og guider og magasiner i sektoren fortjener robert parker-bedømmelse: 94.

Teknisk fil · Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Valencia (Comunidad Valenciana,Spanien)
Kælder: Dominio de la Vega
Volumen : 75cl
Score: RP94
Vindruer : Chardonnay
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Dominio de la Vega

Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015 (Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: lys gylden gul, rosenkranse glat og ensartet distance.
 • Næse: intenst aromatisk og velafbalanceret personlighed, mineralske noter og moden frugt såsom æbler, toast og antydninger af vanilje alvorligt og kompleksitet, røgfyldte minder og nødder.
 • Mund: fløjlsagtig, intens, lang kulstof og en cremet med stor friskhed og stor længde til din gane.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Cava.

VINGÅRD: Navn: Pinarejo.

GRAPE: Chardonnay.

LAGRING: racked i tønder til ældning i fade, for hvilke den tilsvarende battonage er lavet. Efter flere smagninger af cuvéer, færdiggørelse af samlingen deraf for at opnå en base vin med kompleksitet, volumen og personlighed. I månederne januar-februar færdiggørelse af oplaget. Den anden gæring og ældning udføres i kældre holde en jævn, konstant temperatur.

VINPRODUCERING: drue udvælgelse både i vingården og vingården ankomst. Ved at trykke druerne direkte for at udtrække hele strukturen og personlighed terroir. Efter en tyngdekraft drænet uden tryk opnås dårlige resultater. Dekantering og naturlig, lav temperatur statisk rengøring. kontrolleret, langsom og stabil fermentering.

PARRING: alle former for hvide, røde og vildt kød, krydrede gryderetter, fisk, saltet, røget oste af alle former for helbredt skaldyr og ris.

ALKOHOL: 12%

Dominio de la Vega

Købe Vine Dominio de la Vega:

Flere anmeldelser af Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2015

Daniella Willadsen

Udgivet til12.10

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: lys gylden gul, rosenkranse glat og ensartet distance.Næse: intenst aromatisk og velafbalanceret personlighed, mineralske noter og moden frugt såsom æbler, toast og antydninger af vanilje alvorligt og kompleksitet, røgfyldte minder og nødder.Mund: fløjlsagtig, intens, lang kulstof og en cremet med stor friskhed og stor længde til din gane.OPRINDELSESBETEGNELSE: Cava.VINGÅRD: Navn: Pinarejo.GRAPE: Chardonnay.LAGRING: racked i tønder til ældning i fade, for hvilke den tilsvarende battonage er lavet. Efter flere smagninger af cuvéer, færdiggørelse af samlingen deraf for at opnå en base vin med kompleksitet, volumen og personlighed. I månederne januar-februar færdiggørelse af oplaget. Den anden gæring og ældning udføres i kældre holde en jævn, konstant temperatur.VINPRODUCERING: drue udvælgelse både i vingården og vingården ankomst. Ved at trykke druerne direkte for at udtrække hele strukturen og personlighed terroir. Efter en tyngdekraft drænet uden tryk opnås dårlige resultater. Dekantering og naturlig, lav temperatur statisk rengøring. kontrolleret, langsom og stabil fermentering.PARRING: alle former for hvide, røde og vildt kød, krydrede gryderetter, fisk, saltet, røget oste af alle former for helbredt skaldyr og ris.ALKOHOL: 12%

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Dominio de la Vega Pinarejo Brut Nature Cuvée Prestige 2013

Dag Lauritsen
Dag Lauritsen

4/5

Kender du, hvis vintage var gamle , fordi det var gul uploadet. På næsen , er hvide frugter bemærkes.Lidt køligere forbedret.
Som du siger på dette site, stor med en hummer.
Jeg gav det til min bror og også ønsket.
Jack Neergaard
Jack Neergaard

4/5

SMAGSNOTATER:Syn: Golden lys gul, lys og subtil boble.Næse: aromatisk og afbalanceret et intenst personlighed, med vægt på mineralske noter og moden frugt (æbler) med et strejf af vanilje.Mund: kompleks, fløjlsagtig og intens smag, lang, cremet med velsmagende noter, friskhed og fremragende syreindhold.OPRINDELSESBETEGNELSE: Valencia.VINGÅRD: plot "Finca Pinarejo" ligger i en højde af 750 meter over havets overflade. Baggrund rock og kalksten.GRAPE: ChardonnayLAGRING: ophold i nye franske egetræsfade i 3 måneder og derefter på bærmen i mindst 30 måneder.Forberedelse: druer omhyggeligt hånd høstet i slutningen af ​​august. Når i vingården, druerne gå gennem en anden runde i udvælgelsesprocessen. Derefter trykker omhyggelig med at fremhæve nuancerne i Chardonnay druer og karakteren af ​​jorden (struktur og kompleksitet).PARRING: ris, røde og hvide kød, vildt, krydrede gryderetter, skaldyr og hårde oste.TEMPERATUR: 8-10 °CALKOHOL: 12%

bedste Sælgere Valencia