Tendenser:

Valpolicella Ripasso

Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014

75cl Størrelse

95,77kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2014
Betegnelse:Valpolicella Ripasso (Veneto, Italien)
Kælder: Marchiopolo
Volumen : 75cl
Vindruer : Corvina, Rondinella, Corvinone
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Marchiopolo præsenterer vi denne Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014 , en vine rød af DO Valpolicella Ripasso med corvinone, rondinella og corvina fra 2014 og det har en alkohol grad på 14. Brugerne af Drinks&Co validerer Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014 med 4 med 5 poeng.

Fremstilling for Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014

Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014 (Corvina, Rondinella og Corvinone)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Rubinrød med lyse granat toner.
  • Næse: intens næse, meget ærlig og kraftfuld, med aromaer af Morellos, hindbær, snus og læder.
  • Mund: Aromastoffer tørrede druer typiske for amarona, fra skallen, der anvendes til "Ripasso" generere en frugtagtig persistens med en balance af friske og lettere toner.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Italien, Veneto.

VINGÅRD: Marchiopolo.

GRAPE: Corvina, Rondinella, Corvinone.

LAGRING: Store egetræsfade i 15 måneder, derefter lagres i flasken.

FREMSTILLING: Foretrukken termisk opblødning, ballast bevægelse under termisk kontrol. Anden gæring i Amarone skaller ved hjælp af "Ripasso" teknik.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOLISK: 14%

Se mere

Bedømmelser af Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014:Sats Marchiopolo Tocià Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2014:

4 /5

Jeg havde fornøjelsen af ​​at tage det med en grill. Lot del selskab.
Kirsebær farve , meget uigennemsigtig. Jeg lugtede eg. For mig er dette 2014 smagt ligesom kork.
Se mere
,