Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016

Villa Spinosa (Valpolicella)

88,45kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

530,71kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

1.061,42kr + 166,84kr Forsendelse (4 - 7 dage)

88,45kr/enhed

Forsendelse: Xtrawine DK (Italy)

kr Du vil modtage 0.15 point for hver, købt enhed

Vine rød Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016 (88,45kr) er en Valpolicella fra vingården Villa Spinosa med tilføyde klynger af corvinone, rondinella og corvina fra 2016 og med en grad på 13. Drinks&Co brugere giver til Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016 3,5 5 poeng.

Teknisk fil · Villa Spinosa Valpolicella Classico

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
2015, 2013 og 2012
Betegnelse:Valpolicella (Veneto,Italien)
Kælder: Villa Spinosa
Volumen : 75cl
Vindruer : Corvina (80%), Rondinella (10%), Corvinone (10%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Villa Spinosa

Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016 (Corvina, Rondinella og Corvinone)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: mørk rød med nogle lilla toner.
  • Næse: primært skovbær, ledsaget af en krydret baggrund, hvor et spor af peber opfattes.
  • Mund: elegant og kompleks smag. Det har en fløjlsagtig konsistens, der forfører. Det er lyse og friske, ud over at have en langvarig finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Valpolicella.

VINGÅRD: Villa Spinosa.

GRAPE: Corvina, Corvinone, Rondinella.

ALDRING: måneder i ståltanke.

FREMSTILLING: De høstes manuelt og udvalgte druer. Disse destemmed og udblødt, og derefter gå igennem en gæringsproces ved en kontrolleret temperatur på en rustfri ståltank. Så lov til at stå, så añeje par måneder på disse tanke. Han tilbragte tid, afklaret og på flaske.

PARRING: kød, krydret ost, kød, pasta, nogle krydrede retter.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 12%

Villa Spinosa

Købe Vine Villa Spinosa:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016

Udgivet til16.37

4/5

Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016

Type: stadig rødvin
Druer: Corvina Veronese og Corvinone og små procentdele af andre druer, tilladt af specifikationen
Producent: Cantina Villa Spinosa
Indhold: 75,0 cl
Appellation: Valpolicella Classico DOC
Region: Veneto
Produktion område: Province of Verona, Valpolicella
Højde: 230-423 meter over havets overflade
Jordbundsforhold: kalkholdig medium frugtbarhed
Alkohol indhold: 12,5% vol.
Udbytte: 80-100 kg / ha
Serveringstemperatur: 14-16 ° C
Høst: Harvest og manuelt valg af druerne ved midten af ​​oktober.
Vinfremstilling: gæringen finder sted i stål mellem 16-22 ° C i 8-11 dage.
Aldring: modning sker tidligere i stål til 8 måneder med de næste tre måneder i flasken.

Flere anmeldelser af Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016

Udgivet til03.34

3 /5

Villa Spinosa Valpolicella Classico 2016 er masterly

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    1
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

3.5/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Villa Spinosa Valpolicella Classico 2012

Cento Vigne Unplugged
Cento Vigne Unplugged

4/5

rubinrød farve, med en duftende aroma minder om frugt, kirsebær og kirsebær.
  VIEW: ruby ​​rød næse: Duftende med en duft, der minder om frugt, kirsebær og kirsebær munden: TYPE: Valpolicella DOC producent: VILLA Spinosa DRUER: De fleste beløb ALDRING: 3 måneder i flaske HARVEST: manuelt i kasser med udvælgelsen i vingården PRODUKTION NOTER: vinfremstilling: rød, med Stemmer-knusning af druerne, udblødning og gæring af druer til 8-11 dage, med daglige pumpning igen og delestage. EATING: TJENE: grader:

Bedømmelser af Villa Spinosa Valpolicella Classico 2015

Berno Laursen
Berno Laursen

4/5

Jeg fandt mit hus , ved ikke, hvor jeg købte.
Rubinrød intens. Main Lugt chokolade. Flavors of sort blomme kompot.

Bedømmelser af Villa Spinosa Valpolicella Classico 2013

Cento Vigne Italia
Cento Vigne Italia

4/5

Gården og vingårde er baseret i det gamle land til Jago, i kommunen Negrar, ved foden af ​​bakken Masua; ved siden af ​​den centrale bygning strække vinmarker i lokalområdet Jago. Andre vinmarker vokser på den anden side af bakken, i kommunen Marano di Valpolicella, i steder Figari.
I flere år Villa Spinosa startede plantning og voksende druer i høj bakke (d. 423), i Costa del Buso (Negrar).
Udstillingen, mikroklimaet, den geologiske sammensætning af terræn og højden (212-305 m. Over havets overflade) gør dette område ideelt til dyrkning druer, oliven og kirsebær, en af ​​de bedste områder produktion af vine fra Valpolicella Classico appellationen. Siden 1990 har ordningen med dyrkning vin kaldet "Guyot", altid været brugt i verdens mest prestigefyldte vinområder, erstattet, i vinmarkerne i Villa Spinosa, den traditionelle teknik kaldet "pergola Veronese". Villa Spinosa forvandler druer, der produceres i vinmarkerne, vine fra hele spektret af den pålydende værdi Valpolicella Classico (Valpolicella Classico, Valpolicella Classico Superiore, Valpolicella Classico Superiore Ripasso, Amarone Valpolicella Classico og Recioto Valpolicella Classico).
VISTA: Intens rød farve NÆSE: Duftende med en duft, der minder om frugt, kirsebær og kirsebær, der er efterfulgt af noter af lakrids og spezieBOCCA: tør, med en stor struktur med noter af røde frugter og antydninger af sorte kirsebær og pepeTIPOLOGIA: Valpolicella DOCPRODUTTORE Villa SpinosaUVE: meget af Corvina Veronese og Corvinone med små procentdele af Rondinella og andre vinstokke. Aldringsprocessen: bo i containere i rustfrit stål indtil marts og derefter i flaske til 3 mesiVENDEMMIA: Manuel høst, fra midten af ​​oktober, vælge druerne og deponering dem i casseNOTE PRODUKTION: Vingården og "implanteret i 1990VINIFICAZIONE: rød, med Stemmer-knusning af druerne, udblødning og gæring af druer til 8-11 dage, med daglige pumpning igen og delestage. EATING: Med undertrykt, bacon, svinefedt, typiske Veronese forretter ledsaget med polenta med salt torsk, med første og andet. Med retter ikke er bindende, typisk spise dagligt. Salat med fisk, sardiner eller ferskvandsfisk "i sovs" eller soused. TJENE: 16 ° grader: 12, 50 °

bedste Sælgere Valpolicella