Tendenser:

Italien

Aperol

70cl Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Vermouth (Destillater)
Producent: Campari Group
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 11
Land: Italien
Campari Group udvikkler Aperol (72,77kr), en vermouth oprindeligt fra Italien med 11 ° alkoholindhold. Drinks&Co brugere giver til Aperol 4,2 5 poeng.

Beskrivelse for Aperol

Aperol

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Aperol har orange farvetone pulserende karakteristisk, som det er kendt.
 • Aroma: Den primære aroma og enerverende appelsinskal suppleres af urte noter og vanille.
 • Smag: En fornemmelse i munden fløjlsagtig bittersøde note balancer og velsmagende nuancer af træagtige urter og orange og kompleks smag. En lang og behagelig eftersmag, der er lige så lidt salt og bittert.

PRODUCER: Campari Group, et ledende medlem af den globale mærkevarer drikkevareindustrien, med en portefølje på mere end halvtreds præmie og super præmie markedsføres og distribueres til de fleste lande i verden mærker. Det blev grundlagt i 1860 og er baseret i Sesto San Giovanni.

LAND: Italien

Produktionsdetaljer: Opskriften på at skabe Aperol har ikke ændret sig, siden den blev indført til gavn for verden i den internationale messe i Padova i 1919. Opskriften har også overraskende blev holdt hemmelig i over hundrede år og optælling. Det er kendt for at indeholde kinin, ensian og rabarber. Aperol det er lettere, mindre bitter, og lavere i alkoholprocent din medlem af Campari familien. Aperol er naturligvis bedst kendt for sin brug i den lækre forretter, Spritz, en ferie i et glas. Én bid, og du finde dig selv, i dit sind, i det mindste uden for en lille cafe i Bologna eller Venedig, nyder gratis nødder og oliven og se verden gå forbi.

ALCOHOL 11%

Se mere

Bedømmelser af Aperol

4.2

17 kundebedømmelser
 • 5
  2
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Aperol:Sats Aperol:

5/5

Dejlig
Se mere,

Aperol

5 /5

Great for sommeren
Se mere
,

Aperol 11º

Se mere