Tendenser:

Frankrig

Lillet Blanc 75cl

75cl

Lillet Blanc 75cl

116,34kr
116,34kr
Butik: Vintage and Co DK (France) Forventet levering: 5 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 125,60kr

Godt at vide…

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Kategori:Vermouth (Destillater)
Producent: Lillet
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
70cl og 375ml
Vindruer : Muscadelle, Sémillon, Sauvignon Blanc
Alkoholvolumen: 17
Land: Frankrig
Type Af Vermouth: Hvid
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse af Lillet Blanc 75cl

Lillet Blanc 75cl (Muscadelle, Sémillon og Sauvignon Blanc)

TASTING NOTER af Lillet Blanc 75cl :

 • Vis: en gylden gul farve.
 • Næs: blomster.
 • Mund: Aromaer af kandiserede appelsiner, honning, fyrharpiks og eksotiske frugter. Fuld og kødfulde på ganen. Dvælende smag.

PRODUCENT: Lillet

LAND: Frankrig

PRODUKTION Detaljer: Lillet Blanc 75cl er en aperitifdrik fremstillet af stærkt udvalgte vine (Sémillon og Sauvignon) og naturlige frugtlikører, der er fremstillet ved at macerere sød og bitter appelsiner i alkohol i flere måneder. Ved hjælp af en traditionel proces modner den i egetræer i 8 til 12 måneder

Alkohol: 17% vol

Se mere

Præmier

2009: Silver Medal San Fransisco Spirit Competition2002: Gold Medal Concours Mondial de Bruxelles1995: Gold Medal The International Wine Competition2011: 93 points - Excellent, Highly Recommended Ultimate Beverage Challenge

Bedømmelser af Lillet Blanc 75cl

4.1

22 kundebedømmelser
 • 5
  3
 • 4
  18
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Lillet Blanc 75cl:Sats Lillet Blanc 75cl:

5/5

Serveres kølet
Se mere,

Lillet Blanc 75cl

3 /5

Købt til jul
Se mere
,

4 /5

- En stor køber: Lillet (udtales lee-lay), er en fransk aperitif fremstillet af en blanding af vin, likør, frugter og urter. Det opstod i den franske landsby Podensac og der er gjort siden slutningen af ​​1800-tallet. Lillet Blanc er lavet af hvidvin og er tørrere end Lillet Rouge, dens røde vin modstykke. Begge er klassisk serveret over is med en orange twist.
- Lillet er en blanding af strengt udvalgte vine og frugtlikører, lagres i eg kar til omkring 12 måneder, hvor den blev givet samme omhu som Grands Crus (store vine) Bordeaux.
- Lillet Blanc har en gylden farve med kandiseret appelsin, honning, harpiks, lime og frisk mynte aromaer. Fuld og rig på ganen med en dejlig, lang eftersmag. Altid tjene godt kølet i en Bordeaux vin glas. . . citronskal med en skive appelsin eller kalk. Perfekt med snacks og desserter!
- Lillet blanc er den vigtigste ingrediens i James Bonds Martini derivat, den Vesper, en drink skabt i respekt for den smukke dobbeltagent i Ian Flemings Casino Royale og OMHANDLET som Kina Lillet.
Se mere
,

5 /5

Efter at være blevet introduceret til Lillet ved en bar bud i Bordeaux var vi blæse væk ved den friske citrus smag og forfriskende og opløftende drink. Vi gik derefter på at opleve den vidunderlige smag, hvis dette, og den »røde« variant i mange smukke steder rundt Bordeaux. Gode ​​minder og en vidunderlig drink vi nu dele med venner og familie.
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme destilleri