Tendenser:

Vidigueira

Vila Gamas Vidigueira 2017

75cl

38,07kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
2018 og 2016
Betegnelse:Vidigueira (Alentejo, Portugal)
Kælder: Adega da Vidigueira
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Vila Gamas Vidigueira 2017 : En vine rød med DO Vidigueira fra vingården Adega da Vidigueira med de bedste trincadeira, alicante bouschet og aragonêz druer fra 2017 og med 13 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Vila Gamas Vidigueira 2017 i Drinks&Co.

Fremstilling for Vila Gamas Vidigueira 2017

Vila Gamas Vidigueira 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet og Trincadeira)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Denne vin har dybe nuancer af rubinrød med granat lowlights.
 • Næse: Blandingen af ​​mørke druer i denne vin byder denne drik med en kompleks frugtagtig aroma. Aroma af røde bær og frugter er det meste af den smagsprofil af denne vin. Antydninger af vanille tilføje et yderligere lag til sin krydrede smag.
 • Mund: Denne vin har en glat overflade, på trods af sin sure karakter. Den frugtagtig aroma giver sød smag af denne vin. Drinkers kan forvente frugtsmag og røde bær, som kirsebær. Antydninger af vanilje føjet til dette.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Vidigueira

VINGÃ…RD: Denne vin er lavet og solgt af Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får deres druer fra Alentejo regionen i Portugal. Dette område er berømt for sine varme somre og kolde vintre.

GRAPE: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.

ALDRING: Lagring af denne vin udføres ved en temperatur mellem 26-30 ° C kontrolleres. Da dette er en rødvin, kan kunderne fortsætte med at flaske gammel vin før drikker det.

VINPRODUCERING: De tre druesorter, der anvendes i denne vin er alle kommet fra Alentejo regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighedsfuld omkring sine ønologiske fremgangsmåder, kan vi antage, at gære druerne med deres skind på fødderne, ligesom vin har en mørk rød farve. Druerne behandles af garveprocessen og undergår mellem 26-30 ° C temperatur.

PARRING: Denne rødvin par bedst med rødt kød, især svinekød. krydret kød også gå godt med denne vin.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

Alkohol: 13,5%

Se mere

Bedømmelser af Vila Gamas Vidigueira 2017

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Vila Gamas Vidigueira 2017:Sats Vila Gamas Vidigueira 2017:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Denne vin har dybe nuancer af rubinrød med granat lowlights.Næse: Blandingen af ​​mørke druer i denne vin byder denne drik med en kompleks frugtagtig aroma. Aroma af røde bær og frugter er det meste af den smagsprofil af denne vin. Antydninger af vanille tilføje et yderligere lag til sin krydrede smag.Mund: Denne vin har en glat overflade, på trods af sin sure karakter. Den frugtagtig aroma giver sød smag af denne vin. Drinkers kan forvente frugtsmag og røde bær, som kirsebær. Antydninger af vanilje føjet til dette.OPRINDELSESBETEGNELSE: VidigueiraVINGÃ…RD: Denne vin er lavet og solgt af Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får deres druer fra Alentejo regionen i Portugal. Dette område er berømt for sine varme somre og kolde vintre.GRAPE: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.ALDRING: Lagring af denne vin udføres ved en temperatur mellem 26-30 ° C kontrolleres. Da dette er en rødvin, kan kunderne fortsætte med at flaske gammel vin før drikker det.VINPRODUCERING: De tre druesorter, der anvendes i denne vin er alle kommet fra Alentejo regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighedsfuld omkring sine ønologiske fremgangsmåder, kan vi antage, at gære druerne med deres skind på fødderne, ligesom vin har en mørk rød farve. Druerne behandles af garveprocessen og undergår mellem 26-30 ° C temperatur.PARRING: Denne rødvin par bedst med rødt kød, især svinekød. krydret kød også gå godt med denne vin.TEMPERATUR: 16-18 ° CAlkohol: 13,5%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Vila Gamas Vidigueira 20172018

4/5

Jeg købte det på en butik, der nu er lukket.
Røde og violette kanter. Aroma af solbær. Teksturen var grov.
Se mere