Vila Gamas Vidigueira 2017

Adega da Vidigueira (Vidigueira)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

37,83kr 30,03kr + 31,20kr Forsendelse (5 - 10 dage)

37,83kr 30,03kr/enhed

Spar 7,80kr! (-21%)

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.05 point for hver, købt enhed

Vila Gamas Vidigueira 2017 (30,03kr): En vine rød med DO Vidigueira fra vingården Adega da Vidigueira med de bedste trincadeira, alicante bouschet og aragonêz druer fra 2017 og med 13 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Vila Gamas Vidigueira 2017 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Vila Gamas Vidigueira

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Vidigueira (Alentejo,Portugal)
Kælder: Adega da Vidigueira
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13

Beskrivelse · Adega da Vidigueira

Vila Gamas Vidigueira 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet og Trincadeira)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Denne vin har dybe nuancer af rubinrød med granat lowlights.
 • Næse: Blandingen af ​​mørke druer i denne vin byder denne drik med en kompleks frugtagtig aroma. Aroma af røde bær og frugter er det meste af den smagsprofil af denne vin. Antydninger af vanille tilføje et yderligere lag til sin krydrede smag.
 • Mund: Denne vin har en glat overflade, på trods af sin sure karakter. Den frugtagtig aroma giver sød smag af denne vin. Drinkers kan forvente frugtsmag og røde bær, som kirsebær. Antydninger af vanilje føjet til dette.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Vidigueira

VINGÃ…RD: Denne vin er lavet og solgt af Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får deres druer fra Alentejo regionen i Portugal. Dette område er berømt for sine varme somre og kolde vintre.

GRAPE: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.

ALDRING: Lagring af denne vin udføres ved en temperatur mellem 26-30 ° C kontrolleres. Da dette er en rødvin, kan kunderne fortsætte med at flaske gammel vin før drikker det.

VINPRODUCERING: De tre druesorter, der anvendes i denne vin er alle kommet fra Alentejo regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighedsfuld omkring sine ønologiske fremgangsmåder, kan vi antage, at gære druerne med deres skind på fødderne, ligesom vin har en mørk rød farve. Druerne behandles af garveprocessen og undergår mellem 26-30 ° C temperatur.

PARRING: Denne rødvin par bedst med rødt kød, især svinekød. krydret kød også gå godt med denne vin.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

Alkohol: 13,5%

Adega da Vidigueira

Købe Vine Adega da Vidigueira:

Flere anmeldelser af Vila Gamas Vidigueira 2017

Udgivet til11.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Denne vin har dybe nuancer af rubinrød med granat lowlights.Næse: Blandingen af ​​mørke druer i denne vin byder denne drik med en kompleks frugtagtig aroma. Aroma af røde bær og frugter er det meste af den smagsprofil af denne vin. Antydninger af vanille tilføje et yderligere lag til sin krydrede smag.Mund: Denne vin har en glat overflade, på trods af sin sure karakter. Den frugtagtig aroma giver sød smag af denne vin. Drinkers kan forvente frugtsmag og røde bær, som kirsebær. Antydninger af vanilje føjet til dette.OPRINDELSESBETEGNELSE: VidigueiraVINGÃ…RD: Denne vin er lavet og solgt af Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito og Cuba, CRL. De får deres druer fra Alentejo regionen i Portugal. Dette område er berømt for sine varme somre og kolde vintre.GRAPE: Alicante Bouschet, Aragonez, og Trincadeira.ALDRING: Lagring af denne vin udføres ved en temperatur mellem 26-30 ° C kontrolleres. Da dette er en rødvin, kan kunderne fortsætte med at flaske gammel vin før drikker det.VINPRODUCERING: De tre druesorter, der anvendes i denne vin er alle kommet fra Alentejo regionen i Portugal. Mens Adega Cooperativa er hemmelighedsfuld omkring sine ønologiske fremgangsmåder, kan vi antage, at gære druerne med deres skind på fødderne, ligesom vin har en mørk rød farve. Druerne behandles af garveprocessen og undergår mellem 26-30 ° C temperatur.PARRING: Denne rødvin par bedst med rødt kød, især svinekød. krydret kød også gå godt med denne vin.TEMPERATUR: 16-18 ° CAlkohol: 13,5%

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Vila Gamas Vidigueira 2016

Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Producent: Cooperative kælder Vidigueira, Cuba og Alvito, R. L. C.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

God aromatisk koncentration, intens aroma af røde frugter og med antydninger af vanilje. Fremragende balance mellem frugt og syre, en lang og blød finish.

bedste Sælgere Vidigueira