Tendenser:

Vin de France (Rhône)

Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018

75cl Størrelse
91,92kr
Butik: Vinexus DK (Germany) Forventet levering: 48h - 5 dage
Leveringsomkostninger: 128,98kr

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Vin de France (Rhône) (Rhône, Frankrig)
Kælder: Les Vins de Vienne
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Les Vins de Vienne er udvikkleren af denen Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018 (91,92kr), en vine hvid af DO Vin de France (Rhône) med de bedste druer fra 2018 hvis alkohol graden er på 13. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018 ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse for Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018

Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018

SMAGSNOTATER:

 • Syn: guld.
 • Næse: aroma af frisk frugt.
 • Mund: smag af fersken, citrus, honning og hvide blomster.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Vin de France.

GRAPE: Chardonnay, Viognier og Marsanne.

LAGRING: ældning på bærmen i 4 måneder.

PARRING: forret, skaldyr, skaldyr og lyst kød.

TEMPERATUR: 11 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mere

Bedømmelser af Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018:Sats Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: guld.Næse: aroma af frisk frugt.Mund: smag af fersken, citrus, honning og hvide blomster.OPRINDELSESBETEGNELSE: Vin de France.GRAPE: Chardonnay, Viognier og Marsanne.LAGRING: ældning på bærmen i 4 måneder.PARRING: forret, skaldyr, skaldyr og lyst kød.TEMPERATUR: 11 ° CALKOHOL: 13,5%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Les Vins de Vienne Reméage Blanc 2018201520142013

4/5

Druerne til Les Vins de Vienne Blanc Reméage blev dyrket og høstet langs Rhône-dalen. De forskellige jordtyper afspejler kompleksiteten af ​​den nordlige terroir. Den gode kvalitet af denne vin var primært på grund af den reducerede indkomst for disse druer og ved at vælge kun modne druer. Denne vin viser sig at være meget tilgængelige, med intensiv alkohol og med friske og frugtagtige karakter funktioner, som er ideel til uformelle sammenkomster med venner som en forfriskning. Takket være den eksisterende restsukker, syren er lidt hærdet. Typiske syre-understregede vine er den sprøde friskhed med dynamik og liv. De aroma minder om citrusfrugter, blomster, abrikoser, mineraler og ananas.
Se mere
Vinexus Wein Shop

4/5

Druerne til Les Vins de Vienne Reméage Blanc blev dyrket og høstet langs Rhône-dalen. De forskellige etager afspejler kompleksiteten af ​​den nordlige terroir. Den gode kvalitet af denne vin er primært på grund af reduceret for disse druer udbytte og ved at vælge kun modne druer. Denne vin viser sig at være meget tilgængelig, med intens indhold alkohol og med frisk og frugtagtig karaktertræk, som er ideel til uformelle sammenkomster med venner som en forfriskning. Takket være den eksisterende restsukker, syren er lidt hærdet. Typisk for syre-understregede vine, den sprøde friskhed med dynamik og liv. Aromaer minder af citrus, blomster, abrikos, ananas og mineraler.
Se mere
Vinexus Wein Shop

4/5

Druerne til Les Vins de Vienne Reméage Blanc blev dyrket eller høstet langs Rhône-dalen. De forskellige etager give et indtryk af kompleksiteten i den nordlige terroir. Les Vins de Vienne Reméage viser sig som tilgængelig vin med frisk frugtagtig karaktertræk, som er ideel som en forfriskning til afslappet møde med venner. Aromatisk minder om hvidvin fra Frankrig til citrusfrugter, blomster, abrikos, mineralsk og ananas.
Se mere
Vinexus Wein Shop