Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Vin mousserende

Se alle produkter i Vin mousserende

Mousserende vin er navnet givet til vin fremstillet med 2 gæringer, som regel en normal en som enhver anden form for vin og en anden gæring i flasken provokerende der bobler forblive i flasken med eller uden tilsat sukker.

Mousserende vin fremstillet ved denne metode kaldes Champenoise, selv om der er andre alternative metoder såsom at færdiggøre den anden gæring i tanken eller indsætte bobler af kuldioxid.

Mousserende vin er et navn, der inkluderer champagne, cava og andre mousserende ligesom spumante, prosecco, ... Den grundlæggende forskel mellem dem er behandlingen området, ligesom Champagne, der kun kan udvikle sig i regionen af samme navn, i Frankrig, og Cava kældre kun støtteberettiget under navnet spansk oprindelse med samme navn. Prosecco er typisk i Italien.

Mousserende vine er klassificeret på to måder: den aldrende tid, Reserve, Grand Reserve, samt sweetess, Halvtør, Tørt, Brut, Brut Nature. I dette tilfælde er halvtørre mousserende vin er den sødeste, Brut Nature den mindre sød, som regel lavet med restsukker og uden at tilføje mere.

En mousserende vinkan laves med vine fra forskellige årgange, tilsættes før den anden gæring, for at få mousserende rosévin eller visse aromaer. Hvis vine er lavet af et enkelt årgang kaldes Cuvée. Det får som regel en god kvalitet mousserende vin.

Køb Vin mousserende online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin mousserende: bedste Sælgere

se alle

Vin Mousserende: Magnum

se alle

Vin Mousserende: Robert Parker-bedømmelse

se alle

Seneste nyheder i sortimentet

se alle