Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Dine data er blevet gemt

Antinori

Toscana, Tuscany

Mere information

Alle produkter fra Antinori

24 producere
ornament ornament ornament

på Antinori

Antinori familien har været dedikeret til over 600 år fra vinfremstilling, fra det tidspunkt i 1385, hvor Giovanni di Piero Antinori blev en del af Arte Fiorentina dei Vinattieri. Under den lange historie, der spænder over 26 generationer, der strækker sig på tværs, har familien altid sørget for personligt af butikkerne, møde en innovativ, undertiden modige valg, men de var altid kombineret med en urokkelig respekt for traditionen og jorden.

I dag Marchese Piero Antinori er direktør i selskabet af hans tre døtre Albiera, Allegra og Alessia, som er involveret i familieforetagendet og meget involveret i virksomheden.

Hans øje på tradition, passion og instinkt har gjort Antinori en af ​​de førende italienske producenter af kvalitetsvine.

Hver årgang, hver terroir, enhver idé er en ny begyndelse, et nyt opkald til virksomheden at øge sin kvalitet. Marchese Piero elsker at blive gentaget mottoet: "Selv om de gamle rødder spiller en meget vigtig rolle i vores virksomhedsfilosofi, har de aldrig blokeret vores ånd af innovation."

Antinori eksperimenterede konstant i sine vinmarker og vinkældre. Præcis det samme, uanset om det drejer sig om de dyrkningsmetoder, højden af ​​de vinmarker, fermenteringsmetoder og temperaturer eller de traditionelle og moderne teknikker fra vinfremstilling. Eller træsort, størrelse og alder tønder og forskellige modner i flasken.

Piero Antinori: "Vi har vist gennem årene, at det er muligt at producere internationalt anerkendte fine stilfulde og elegante vine i Toscana og Umbrien, og samtidig bevare sin oprindelige karakter."

Læs mere Vis mindre Blue Arrow Down Icon

Beliggenhed og andre oplysninger

Antinori
Antinori
By: San Casciano Val Di Pesa (Postnummer 50026)
Placering: Toscana, Tuscany
Land: Italy
Telefon: +39 055 23 595
http://www.antinori.it