Tendenser:
Aveleda

Aveleda

Adresse:
Rua Da Aveleda 2, 4560-570
By:
Penafiel (Postnummer 4560-570)
Land:
Portugal
Telefon:
(+351) 255718200
Fax:
(+351) 255711139
Hjemmeside:
http://www.aveledaportugal.pt/

Aveleda SA er en familievirksomhed, der har mere end tre århundreder førte generationer af samme familie, hvis talent altid dedikeret til at producere kvalitetsvine, der er anerkendt, og hvis berømmelse krydsede vores grænser for længe siden.

Markedsleder i området Green Vin Aveleda er en af ​​de største vinproducenter i Portugal, og årligt eksporterer mere end halvdelen af ​​sin produktion til 70 lande verden over.

Bevarelse indtil i dag sin familie karakter, har Aveleda udviklet sig over tid kombinerer engagement, tradition og innovation og gennemføre en omhyggelig styring, der giver dig mulighed for fuldt ud at opfylde markedets krav og øge produktkvaliteten og tjenester.

Siden 1870 har Aveleda blevet forvaltet og vedligeholdt af samme familie, bibeholde den samme siden da mandig navn: Guedes. Historien om Guedes familien altid gik Quinta da Aveleda, som nu er en del af identiteten af ​​familien.

Aveleda er et navn med flere generationer.De tidligste optegnelser af at sælge vin på flaske fra 1870, med hjælp af Manuel Pedro Guedes (1837-1899), kendt for sin iværksætterånd og betragtes som grundlæggeren af ​​virksomheden, som vi kender det i dag. Hans arbejde betalt ud, og kvaliteten af ​​vine Aveleda begyndte at blive anerkendt, som det fremgår af guldmedaljer i internationale konkurrencer i Berlin (1888) og Paris (1889).

I dag er virksomheden stadig hører 100% til den Guedes familien, altid forpligtet til at holde denne familie arv, der er gået gennem flere generationer. Søn af Manuel Pedro Guedes, Fernando Guedes da Silva da Fonseca (1871-1946) fortsat arbejdet med sin far, hvilket øger produktionskapaciteten i det femte. Han blev efterfulgt af 7 børn, har ført Robert Van Zeller Guedes (1899-1966) familiens virksomhed, helliger sit liv til at arbejde Aveleda. Den 4. generation består af seks børn af Robert Van Zeller Guedes: Fernando, Luis Antonio, Maria Isabel, Maria Helena og Roberto - der i øjeblikket styre aktiviteterne i selskabet sammen med den næste generation: 14 fætre, der udgør den 5. generation .

I øjeblikket den største eksportør af Vinho Verde, Aveleda er stolt over at være en familievirksomhed i hvert aspekt.

Aveleda: Drinks&Co anbefaler

bedste Sælgere - Køb Producere af Aveleda anbefalede