Tendenser:
Bodegas José Pariente

Bodegas José Pariente

Adresse:
Crta. De Rueda, Km. 2,5
By:
La Seca (Postnummer 47491)
Placering:
Valladolid, Castilla y León
Land:
Spain
Telefon:
+34983816600
Fax:
+34983816620
Hjemmeside:
http://www.josepariente.com/

I 1960'erne José Pariente begyndte at producere håndlavede hvidvine med et råmateriale af ekstraordinær kvalitet: Verdejo druer fra vinmarker i Rueda. Omhyggelig vinavl praktiseres og troede på deres jord, kvalitet og nydelse af lave vin. Hans længsel efter at producere store hvidvine, er formålet med den aktuelle vingård, hans datter Victoria Pariente oprettet i 1998.

Energi og lidenskab af José Pariente (1924-1997) i dag inspirere vores aktivitet. De fem vine fra vingården er en hyldest til at forny hvert år, i hvert årgang.

Vores vingård sidder på oprindelsesbetegnelse Rueda, mellem byerne Rueda og La Seca i provinsen Valladolid. Indstillingen er en stor mose ved 750 meter, dyster og lyse, slået af alvorlig kontinentalt klima er typisk for den castilianske højslette.

Med henblik på at opnå større udvalg af jord og tilføje kompleksitet til de vine, vinmarkerne i José Pariente udvide betalinger forskellig pålydende.De bedste egenskaber er placeret på dårlige jorder i organisk stof, jord grus, et lag af meget gavnligt for vin rod sten og jord ler og kalksten.

De første dokumenter, der omtaler vinproduktion i vores område går tilbage til det ellevte århundrede. Fremdriften i de munkeordener og nærhed til vigtige byer i middelalderen Castilla begunstiget dyrkning af vin. Denne udvikling kulminerede fra 1600, i den spanske guldalder, når den "gyldne vin" Rueda nåede stor prestige.

Senere i det attende århundrede, vingården nåede endnu højere grad og, på udkig efter den højeste kvalitet, holdt han nærmest Douro-floden områder, der i dag er centrum for den oprindelsesbetegnelse, formelt etableret i 1980.

Innovation og respekt, teknologi og passion for de store hvide vine. I vingården, som vingården, Victoria Pariente er engageret til sin far, José Pariente, udøvelse af topkvalitet.

I dag vingården og tilføjer den tredje generation, i skikkelse af datter af Victoria og Ignacio Prieto, Martina Prieto Pariente.

Elegance, friskhed og kompleksitet sustantivan resultatet af vores arbejde. En familie af fem hvide vine markeret udtryk og autenticitet. Fem eksponenter har temperament deres oprindelsessted og også afsløre en unik måde at forstå den jord, vingården, sorter, som vi arbejder og vinfremstilling.

bedste Sælgere - Køb Producere af Bodegas José Pariente anbefalede