Clos Mogador

Clos Mogador

Adresse:
Camí Manyetes, S/n
By:
Gratallops (Postnummer 43737)
Placering:
Tarragona, Catalonia
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 977 839 171
Fax:
(+34) 977 839 426
Hjemmeside:
http://www.closmogador.com/

René Barbier, en efterkommer af en berømt dynasti af vinproducenter af fransk oprindelse og også etableret i Penedès, var en af ​​pionererne inden for de nye Priorat reds og held satse dette vanskelige område, når andre ignoreres.

Vingården blev grundlagt i 1989, men det var længere end Barbier havde ført sammen med andre vinproducenter, at revolutionen i denne region giver nye impulser til vine af Priorat. Disse vinproducenter iværksat et fælles projekt, der har markeret skæbne titlen.

Vingård Clos Mogador er en kæmpe amfiteater skifer ved hans fødder vaskes af Siurana floden rig på historie og mauriske legender. Ved udarbejdelsen sine vine, Clos Mogador udmærke sig i deres processer for udvikling og aldring pleje. Den produceres i egne vinmarker vin har opnået respekt i hele verden. Det har derfor måttet foretage nogle investeringer, der giver deres vingård et godt batteri af nye Allier franske egetræsfade. Dens flagskib vin er Clos Mogador, en backup af Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon.

Indtil 1999 udviklede USA i Daphne Glorian Clos Mogador, René Barbier med sin Clos Erasmus, fra en af ​​de mindre gårde i Priorat, og bliver 'kult vin «. Siden 2000 har han allerede i sin egen vingård, som er den ældste af Alvaro Palacios.

bedste Sælgere - Køb Producere af Clos Mogador anbefalede