Tendenser:
Ervideira

Ervideira

Land:
Portugal
Telefon:
+351 266 950 010
Hjemmeside:
http://ervideira.pt/www/

Ejendommene til Monte da Ribeira og Herdadinha tilhører familien Leal da Costa, der er den første rekord fundet i navnet Maria Luisa Godinho N.1807, bedstemor til 1. Conde D'Ervideira, der startede produktionen af ​​Ervideira-vine i 1880 bedstefar til de nuværende producenter.

Conde D'Ervideira, opkaldt efter José Perdigão Rosado de Carvalho, fik titlen til kong Carlos I som anerkendelse af sit sociale arbejde i regionen, som udover at være en stor landmand, der genererede hundreder af jobs, var også politiker , filantrop, borgmester i Évora, grundlægger af Casa Pia og et højt medlem af Santa Casa da Misericórdia, blandt andre stillinger.

I de første generationer har vinproduktionen haft det formål at levere familien samt at fodre og betale lønnen for de mange ansatte i landbrugsvirksomheden.

I dag har virksomheden 160ha vinmarker fordelt på de to egenskaber dedikeret til produktion og salg af vine af enestående karakter, hvilket gør Ervideira til en "ambassade" af fantastiske vine verden over.

bedste Sælgere - Køb Producere af Ervideira anbefalede