Henriques & Henriques

Henriques & Henriques

Adresse:
Avenida Da Autonomia Nº1
By:
Câmara De Lobos
Land:
Portugal
Telefon:
+351 291 941 552
Hjemmeside:
http://www.henriquesehenriques.pt

Henriques & Henriques historie, der blev grundlagt af João Gonçalves Henriques, går tilbage til 1850. Efter hans død i 1912 blev der skabt et partnerskab mellem hans sønner, Francisco Eduardo og João Joaquim Henriques, således Henriques & Henriques.

Fra da af spillede Henriques & Henriques en vigtig rolle i vinavl og vinfremstilling på øen, og i 1913 blev familieinteresser etableret som en virksomhed, og i 1925 koncentrerede firmaet sig om at sende sine egne vine i stedet for at forsyne dem med andre afskibere.

Med døden i 1968 af den sidste af Henriques, João Joaquim Henriques, kendt som "João de Belém" (som ikke havde nogen arvinger), blev virksomheden overladt til sine tre venner og partnere: Alberto Nascimento Jardim, Peter Cossart ( der lavede 53 år med selskabet) og Carlos Nunes Pereira.

Henriques & Henriques gennemførte i juni 1992 et ekspansionsprogram med en værdi på mere end 5.000.000 € og investeret i opførelsen af ​​nye lokaler i Câmara de Lobos og også om at opbygge et nyt vinfremstillingscenter på Quinta Grande.

bedste Sælgere - Køb Producere af Henriques & Henriques anbefalede