Tendenser:
Herdade do Mouchão

Herdade do Mouchão

Land:
Portugal
Telefon:
+351 268 530 210
Hjemmeside:
http://mouchao.pt/

Det fine, rullende landskab i Portugals Alentejo-region, der ligger mellem Lissabon og Algarve, domineres af korkskove og olivenlunde. I begyndelsen af ​​det 19. århundrede flyttede Thomas Reynolds her fra Porto, hovedsagelig at blive involveret i korkbranchen.
Tre generationer senere købte hans barnebarn John Reynolds en 900 hektar ejendom med to små floder, der løber igennem det - Herdade do Mouchão. Ud over familiens korkaktiviteter satte han sig om at lave vin. Vineyards blev plantet og i 1901 byggede han en høj loftet Adobe Winery (eller "adega") med hvide vaskede vægge og et traditionelt rødt flisebelagt tag. I 1929 blev der tilsat et destilleri til vingården, hvor Mouchão's pommace-brandy frem til i dag produceres.
I løbet af 1950'erne. Mens gården fortsatte med at producere kork, oliven, korn og til baggrise og får (som det gør i dag), begyndte vinforretningen at ekspandere. Flere vinstokke blev plantet, vinfremstillingen forbedret, og flaskeforretningen begyndte at erstatte den gamle tradition for vin fremstillet udelukkende til salg til lokale byer og landsbyer.
Efter 1974-revolutionen blev ejendommen eksproprieret og blev først returneret til familien i 1985.I dag fortsætter Herdaden Mouchão, der drives af efterkommerne fra den oprindelige familie, hvis kælder- og vingårdspersonale har været hos dem i generationer. Processen er som det altid har været uheldig. Druesorterne er lokale, plukket med hånd og fodtrættet.
I den stadig skiftende verden af ​​vinfremstilling, Herdade do Mouchão, forbliver en traditionel, familiedrevet vingård.

Herdade do Mouchão: Drinks&Co anbefaler

bedste Sælgere - Køb Producere af Herdade do Mouchão anbefalede