Tendenser:
Herdade do Rocim

Herdade do Rocim

Land:
Portugal
Hjemmeside:
http://rocim.pt/

Herdaden Rocim er hovedsagelig resultatet af et ønske og en drøm. "Gud ønsker, drømmer man, arbejdet er født" er det poetiske udtryk for Fernando Pessoa, som bedst kan hjælpe med at forstå de omstændigheder, hvor ideen og det konstruerede arbejde kom til. Dette er den vej vi ønsker at forfølge. I vores menneskelige tilstands skrøbelighed vover vi at tro, at for at nå den virkelighed, der i dag er Rocimas ejendom, inspirerede nogle Gud os, og nogle drømme flyttede os.

I begyndelsen af ​​arbejdet med landbrugets mekanisering i 70'erne er investeringer i diversificerede og komplementære sektorer en henvisning til Movicortes kursus. Virksomheden inden for udstyr (offentlige arbejder, landbrug og biler) kom senere til medie, bøger og vinproduktion med Rocim.
Investeringen i vinområdet begyndte i 2000 med Herdade do Rocim. En ejendom på omkring 120 hektar, hvoraf 70 er vinmarker, mellem Vidigueira og Cuba, i Baixo Alentejo. Der begyndte et nyt eventyr og en drøm.De første år var dedikeret til omstrukturering og kvalifikation af ejendommen med plantning af nye vinmarker og indførelse af nye druesorter i et projekt, der blandede ny og gammel viden med grund og følelse, støttet i kærlighed til far og datter. Derefter kom Kælkens opbygning og vinproduktion med egne mærker.
Også i Cortes (Leiria), fødestedet til José Ribeiro Vieira, grundlægger af virksomheden, begyndte Rocim at plante vinstokke i 2003 med henblik på at genoprette dette sognets image og også om familietraditionen i vinsektoren. af Mata Valley.
I dag er Rocim allerede anerkendt for kvaliteten af ​​vinene og kælderen. At tale om din historie er at tale om drømmen og så er det også at tale om nutiden og fremtiden. Fordi drømmen ikke har nogen ende.

Herdade do Rocim: Drinks&Co anbefaler

bedste Sælgere - Køb Producere af Herdade do Rocim anbefalede