Tendenser:
Innis & Gunn

Innis & Gunn

Placering:
Scotland
Land:
United Kingdom
Hjemmeside:
http://innisandgunn.com/

Vores øl karakteristiske dybde af smag skylder en gæld til lykke. I 2002 en berømt whisky destilleri nærmede os for hjælp. De søgte at sæsonen nogle af deres egetræsfade med den søde, maltet karakter af en fuld-aromatiseret øl. Alle tidligere forsøg var mislykkedes.

Ivrig efter at hjælpe, vi skabt en skræddersyet opskrift og den resulterende bryg blev lagt i seng i deres tønder.

Tredive dage, vores øl blev smidt ud, og whisky gik i. I løbet af sin modning, Scotch erhvervede ekstra kvaliteter fra øl-infused træ, hvilket resulterer i en meget beundret dram og mange gentagelser af den vellykkede eksperiment.

Derefter måneder senere og helt uventet, vor Mester Brewer, Dougal, modtaget et spændende opkald - denne gang var det ikke den whisky få rave anmeldelser.

Nogle nysgerrige sjæle på destilleriet havde stikprøven vores øl efter sin tid i fade. Vi gjorde det samme ... og smagen var bemærkelsesværdigt. Det var blevet transformeret af egetræ i en usædvanlig raffineret bryg.

Lige siden den berusende dag vi har dedikeret os til at dele den unikke smag af vores eg alderen øl med verden, der beviser, at lidt held kan gå en lang vej.

bedste Sælgere - Køb Producere af Innis & Gunn anbefalede

Filtre

Kategori

Land

Butikker