• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Basket
J.M Rhum

J.M Rhum

Adresse:
Rhumerie De Fonds Préville
By:
Macouba
Land:
Martinique
Telefon:
+596 596 78 92 55
Hjemmeside:
http://www.rhum-jm.com/en/

I 1914 købte Gustave Crassous de Médeuil JM destilleriet fra Jean-Marie MARTINs familie. Crassous de Médeuil arvinger har udført den tidskendte lidenskab og tradition for at lave rum JM

Vi vokser og vælger vores egen sukkerrør på Habitation Bellevue. Inden for en time efter, at sukkerrøret er blevet skåret, har vi knust det for at hente frisk sukkerrørjuice til øjeblikkelig fermentering. Friskhed og renhed er ikke en hemmelighed at lave gode Rum JM, men disse enkle detaljer adskiller Rom JM fra resten af ​​verdens rummer.

Hver tønde er omhyggeligt udvalgt til at bringe specifikke tegn til vores gamle rum. Før de bliver brugt, bliver vores tønder først forkullet ved at antænde højtydende rum inde i tønde. Efter at karret er blevet skrabet, bliver nye eg tanniner udsat, som leverer tøndeens karakter og den rige farve, vi ønsker i vores gamle romer. Den aggressive tropiske varme og fugtighed skaber enorme tab af rumvolumen på grund af fordampning. Hvert år topperer vores kældermester sig fra tønderne med rom fra samme vintage for at bevare den specifikke karakter af hver respektive vintage. Efter denne tradition er vores rum i samme tempo, og smagene bliver gradvist mere koncentreret.

Rum J.M har den eneste fordel at bruge ren vulkansk kildevand rig på mineraler, der kommer fra tarmene i Mount Pelée. Vi mener, at det er værd at nævne, da vandets renhed er en vigtig bidragyder til kvaliteten af ​​Rum JM

Vi destillerer vores rom i to traditionelle kreolske kobber stillbilleder med en blød 72% for at fange de naturlige blomsteraromaer og rige frugtagtig smag af vores sukkerrør.

Habitation Bellevue er beliggende i det nordlige Martinique ved foden af ​​Pelée og har et tropisk klima og især rig og frugtbar vulkansk jord, der er fremragende til dyrkning af usædvanlig sukkerrør. Vores sukkerrør vokser op på vulkanens ansigt på den udsatte for de tropiske havbriser, som er vigtige for at ventilere sukkerrørene.

Rum JM har rejst verden og konsekvent tager højeste på de største internationale konkurrencer (Paris, Bruxelles, Chicago, Miami og San Francisco). JM Aged Rums er især populær blandt folk, der elsker fine whiskyer og brandies og søger nye smagsoplevelser.

bedste Sælgere - Køb Producere af J.M Rhum anbefalede