Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Dine data er blevet gemt

Vi lukker permanent. Du kan afgive din ordre indtil 30/09.

John Walker & Sons

Moray, Scotland

Mere information

Alle produkter fra John Walker & Sons

24 producere
ornament ornament ornament

på John Walker & Sons

Næsten to århundreder af fremgang og glæde plus en whisky af højeste kvalitet tilslutter sig oprettelsen af ​​verdens 5 mest berømte blandinger stærke Johnnie Walker blandinger. Udforsk de fantastiske smag af det største skotske hus i verden.

  • RØD ETIKET: ethvert tegn. Alsidig og levende. Perfekt til blanding, ikke at prale om ikke at miste nogen af ​​dens karakter.

  • SVART ETIKET: dybt og alsidigt. Rig og blød. Black Label er et anerkendt mesterværk af destillation, hvor dybden af ​​smag kommer fra et udvalg af over 40 whiskyer.

  • GRØN MÆRK: blanding af malts. Frisk og unik. Lavet af blandingen af ​​de fineste malt whiskys, hver især udvalgt til intensiteten af ​​sin smag og aroma.

  • Guldmærke: ren fornøjelse Gold Label er en unik blanding af malt whisky og kun whiskys. En usædvanlig blanding, "honeyed" og silkeagtig, med en delikat blødhed, der giver en unik smag.

  • BLUE ETIKET: kronjuvelen. BLUE LABEL har vundet adskillige priser for excellence. Det skyldes blandingen af ​​nogle af mærkeets mest eksklusive malts og modnet fineste korn op til sit optimale punkt.

Læs mere Vis mindre Blue Arrow Down Icon

Beliggenhed og andre oplysninger

John Walker & Sons
John Walker & Sons
By: Cardhu Distillery
Placering: Moray, Scotland
Land: United Kingdom
Telefon: +44 1479 874635
http://www.johnniewalker.com/