Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

John Walker & Sons

John Walker & Sons

Adresse:
Knockando, Aberlour AB38 7RY
By:
Cardhu Distillery
Placering:
Moray, Scotland
Land:
United Kingdom
Telefon:
+44 1479 874635
Hjemmeside:
http://www.johnniewalker.com/

Næsten to århundreder af fremgang og glæde plus en whisky af højeste kvalitet tilslutter sig oprettelsen af ​​verdens 5 mest berømte blandinger stærke Johnnie Walker blandinger. Udforsk de fantastiske smag af det største skotske hus i verden.

  • RØD ETIKET: ethvert tegn. Alsidig og levende. Perfekt til blanding, ikke at prale om ikke at miste nogen af ​​dens karakter.

  • SVART ETIKET: dybt og alsidigt. Rig og blød. Black Label er et anerkendt mesterværk af destillation, hvor dybden af ​​smag kommer fra et udvalg af over 40 whiskyer.

  • GRØN MÆRK: blanding af malts. Frisk og unik. Lavet af blandingen af ​​de fineste malt whiskys, hver især udvalgt til intensiteten af ​​sin smag og aroma.

  • Guldmærke: ren fornøjelse Gold Label er en unik blanding af malt whisky og kun whiskys. En usædvanlig blanding, "honeyed" og silkeagtig, med en delikat blødhed, der giver en unik smag.

  • BLUE ETIKET: kronjuvelen. BLUE LABEL har vundet adskillige priser for excellence. Det skyldes blandingen af ​​nogle af mærkeets mest eksklusive malts og modnet fineste korn op til sit optimale punkt.

bedste Sælgere - Køb Producere af John Walker & Sons anbefalede