Tendenser:
Niepoort

Niepoort

Adresse:
Rua Cândido Dos Reis, 670
By:
Vila Nova De Gaia (Postnummer 4400-071)
Placering:
Douro, Guarda
Land:
Portugal
Telefon:
+351 223 777 770
Fax:
+351 223 320 209
Hjemmeside:
http://www.niepoort-vinhos.com/

Er en uundgåelig Niepoort vine i Portugal. Bedst kendt for sin havn vine fra flere år siden er også en stor brand af tør vin, rød og hvid, fra Douro-regionen.

Niepoort er en uafhængig familievirksomhed i over 150 år. 5 generationer er gået siden grundlæggelsen i 1842.

At ejer quintas og vinmarker i Douro var et vigtigt skridt i produktionen af ​​portvin og oprettelsen af ​​de første hedvin Niepoort. Napoles AF 1QUINTA har omkring 30 hektar vinmarker; vinmarker er i en højde af 80 250 m og deres alder varierer mellem 26 og 80 år.

Quinta do Carril, som ligger ved siden af ​​Quinta de Napoles, bringer yderligere 9 hektar vinmarker. Hans gamle vinstokke producerer druer, det er vinfremstilling Batuta.

en region, der traditionelt giver de bedste Port vine.)

Produktionen i Quinta de Baixo.

Quinta da Lomba 5 hektar vinmarker i alderen over 60 år, ved foden af ​​Serra da Estrela.

Muligheden for at arbejde med så forskellige terroirs som Bairrada (kalksten), Dão (granit) og Douro (skifer) er fascinerende Niepoort Family.

Kunsten af ​​Master Blender har også gået fra generation til generation. Som i dag, er det den 5. generation Master Blender af Nogueira familien, der integrerer House Niepoort.

Niepoort mission er at fastholde sin position "niche player" ved fortsat at producere vine af Porto og Douro vine differentierede gennem alliance af sekulære tradition og innovation.

bedste Sælgere - Køb Producere af Niepoort anbefalede

Filtre

Til salg