• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Basket
Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo

Adresse:
Avda. Zaragoza, 8
By:
Alfaro (Postnummer 26540)
Placering:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 941 180 207

Bodegas Palacios Remondo har en vinfremstilling tradition, der går tilbage til de sidste fire generationer. José Palacios Remondo Men det var virkelig ansvarlig for det, der nu vingården, plantning det bedste udvalg af traditionelle sorter af La Rioja, og omsorgsfuld vinavl med stor kald. Med stor vision, han forberedte deres børn (i øjeblikket er ansvarlige for virksomheden) i de bedste skoler i ønologi og vindyrkning tilskynde dem til at besøge franske vigtige vingårde i de vigtigste vinproducerende regioner.

Vingården er beliggende i den østlige Rioja vin sigt i Alfaro. 100 ha. Er udviklet på en lang skråning mod øst / syd, ved foden af ​​bjerget i Sierra de Yerga, i en højde af 550 m. Gulvmonteringsposition, robust og kalkholdige ler sammensætning lille organisk stof med rigelige valsede sten og en karakteristisk baggrund petrocalcic grænser plantevækstkraft.

Den middelhavsklima lidt præget af Atlanten har en vingård i god højde og ringe nedbør giver gode betingelser for druer dyrket på ejendommen:Tempranillo, Grenache, Carignan, Graciano og Viura.

Bodegas Palacios Remondo engagement baseret vinavl drue hektarudbytte. Og streng pleje alternativ jord berigelse. Med hensyn til arbejdet i vingården vil lægge stor vægt på overvågning af druerne i udvælgelsen tabellen til vinfremstilling, afhængigt af typen af ​​vin og funktioner vintage, og minimere mekanisk manipulation bevare vin beluftning og oxidation i løbet af deres bevægelser og dekantering.

Kort sagt, geo-klimatiske karakteristika af ejendommen, den symbiose af druesorter og stemningen i arbejde, gøre en dyd ud af det unikke og karakter af de vine fra denne vingård.

bedste Sælgere - Køb Producere af Bodegas Palacios Remondo anbefalede