• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Basket
Palm

Palm

Adresse:
Steenhuffeldorp 3 B-1840
By:
Steenhuffel
Land:
Belgium
Telefon:
+32 (0)52 31 74 11
Fax:
+32 (0)52 30 41 67
Hjemmeside:
http://www.palm.be/

Historie PALM Breweries går tilbage til 1686. Dengang Theodoor Cornet, ejendom manager for Diepensteyn Slot, var indehaver af en kro overfor kirken i Steenhuffel. Han bryggede øl og destilleret genever der for hans gæster, også brygge en tungere "Grevens øl" for Lords of Diepensteyn, greverne af Maldeghem-Steenhuffel. I 1747 Anne Cornet omdannede den til en lille top-gæring landsby bryggeri, der sælger øl til indbyggerne i landsbyen. Hun døbt sit bryggeri Den Hoorn, sandsynligvis efter den hollandske oversættelse af hendes franske efternavn Cornet. Senere blev bryggeriet overtaget af Jean-Baptiste De Mesmaecker, som også blev borgmester i Steenhuffel.

I løbet af halvfemserne, PALM Breweries steget betydeligt i størrelse. Som et kulturelt projekt, PALM oprettet et joint venture i 1990 med BOON lambic bryggeri i Lembeek. I 1998 blev Rodenbach Bryggeri overtaget. Omkring årtusindskiftet, PALM række vanskeligheder. I Belgien var ølforbruget været faldende i et stykke tid, og specialiserede øl med relativt lavt indhold af alkohol var lider mest. At vende udviklingen, Jan Toye udviklet et "multi-niche" strategi, koncentrerer sig om autentiske fuldblods øl og eksport.Hans søn Matthias er blevet inficeret med passion for familiens tradition og bryggeriets kald, og siden 2011 har repræsenteret den næste generation af PALM Breweries.

PALM Breweries er en turist hot spot, der hilser 20.000 besøgende om året, hvor en informativ besøgendes tur gennem bryggeriet kombineres med et besøg på det berømte Brabant trækheste på Diepensteyn Stutteri.

bedste Sælgere - Køb Producere af Palm anbefalede