Quinta do Vale Meão

Quinta do Vale Meão

Adresse:
Quinta Do Vale Meão
By:
Vila Nova De Foz Côa (Postnummer 5150)
Placering:
Douro, Guarda
Land:
Portugal
Telefon:
+351 279 762 156
Fax:
+351 279 762 207
Hjemmeside:
http://www.quintadovalemeao.pt/

I 1877 købte D. Antónia Adelaide Ferreira, allerede ejer af Douros største landbrugsarv, i en offentlig auktion 300 hektar urskovligt jord til VN-kammeret i Foz Côa. Hendes drøm var at bygge fra bunden en modelundersøgelse, der materialiserede i hende hele den store oplevelse, der blev akkumuleret i hele sit liv som en forretningskvinde fra Douro.

Dette ambitiøse projekt blev fuldstændig gennemført mellem 1887 og 1895. Det var den sidste og mest betydningsfulde præstation af den dame, der dog lidt af det nydte, siden den døde i 1896.

Siden da har gården altid været i besiddelse af sine efterkommere. Fra 70'erne overtog hans trinete Francisco Javier de Olazabal sin ledelse og begyndte en lang proces med at erhverve uinddelte dele af hans familiemedlemmer og medejere, og i 1994 blev han sammen med sine sønner, eneste indehaver af Quinta. Indtil da blev Quintas druer solgt til firmaet AA Ferreira SA, grundlagt af efterkommerne af D. Antonia, og var i bunden af ​​nogle af sine bedste vine. Denne forbindelse fortsatte indtil 1998, det år, hvor Francisco Javier de Olazabal besluttede at træde tilbage som præsident for A.A. Ferreira SA dedikerer sammen med sin søn, vinmager Francisco de Olazabal og Nicolau de Almeida til produktion, aldring og kommercialisering af vinene fra gården gennem oprettelsen af ​​firmaet F. Olazabal & Filhos, Lda.

Fra 1980'erne blev der foretaget en betydelig omdannelse af vingården, dels som følge af ekspropriationen af ​​de jordområder, der blev nedsænket af Valeira-dæmningen. De nye vinmarker blev plantet i marker med separate druesorter, idet Touriga Nacional blev foretrukket, en kaste indtil da næsten forladt i Douro på grund af sin lille produktivitet og vanskelige dyrkning, men som viste sig at være særligt velegnet til jordbunden og klimatiske egenskaber af Douro Superior, der bidrager meget til kvaliteten og originaliteten af ​​Quintas vine. Da Quinta's lande har forskellige geologiske karakteristika - skifer, granit og alluvium - har vi forsøgt at udnytte denne mangfoldighed for at sikre dens kompleksitet.

Det er vores formål at udnytte det maksimale af hensyn til originalets og kompleksiteten af ​​vores vine, kombinationen af ​​de forskellige traditionelle Douro sorter, fra separate plot og de forskellige stilarter, der er resultatet af vores geologiske variation.

Vi favoriserer også kombinationen af ​​traditionel vinfremstilling i vingårde med moderne teknologi. Til dette formål blev den 100-årige Adega dos Novos restaureret og totalrenoveret med respekt for det smukke arkitektoniske design og restaurering af de imponerende vingårde.

I 2007 blev også genoprettet Adega da Barca Velha, der udelukkende er beregnet til opbevaring af Portvin.

Forvaltningen af ​​virksomheden er betroet Francisco Javier de Olazabal, som har en lang erfaring i vinssektoren Porto og Douro, og hans sønner Francisco, enolog ansvarlig for det tekniske område og Luisa, der er ansvarlig for kommercielle og markedsføringsområdet.

De støttes af et ungt og motiveret team bestående af André Guedes inden for vinavl, Marcela Brites inden for ønologi, Frederico Lobão i det administrative og logistiske område, Pedro Calheiros Lobo i Exportação og Mário Passeira som ansvarlig for vingården.

De første vine, der blev udgivet, var 1999, som blev meget godt modtaget af internationale kritikere

og ved kenderne, som der skete med de næste høst.

Lær kendskab til vinerne nu.

bedste Sælgere - Køb Producere af Quinta do Vale Meão anbefalede