Tendenser:
Ramos Pinto

Ramos Pinto

Adresse:
Av. Ramos Pinto, 380
By:
Vila Nova De Gaia (Postnummer 04400)
Land:
Portugal
Telefon:
+ 351 223 707 000
Fax:
+ 351 223 775 099
Hjemmeside:
http://www.ramospinto.pt/

Grundlagt af Adriano Ramos Pinto i 1880, Casa Ramos Pinto blev hurtigt bemærket på det tidspunkt, for sin innovative og foretagsomme strategi. Forbundet med kvalitet vin på flasker, det begyndte at operere på det brasilianske marked i det tidlige 20. århundrede og blev hurtigt ansvarlig for halvdelen af ​​den vin, der eksporteres til Sydamerika, mens det stadig var erobre generationer af loyale kunder i Portugal og Europa. Disse var de naturlige resultater af en fremadrettet tænkning strategi baseret på modernisering af udvælgelse, dosering og aldrende kredsløb, den kontinuerlige vin forskning og den særlige pleje, som Adriano Ramos Pinto afsat til emballage og markedsføring af sine vine.

De Ramos Pinto vine er således blevet en reference for kvalitet.

I 1990 Casa Ramos Pinto blev en del af Roederer-gruppen, hvis historie har samme karakteristika. Så de kvaliteter, der gav berømmelse til Casa Ramos Pinto tog på en international dimension.

Casa Ramos Pinto har altid forstået, at kvaliteten af ​​sine vine begynder i jorden af ​​Douro-regionen, og derfor tog ejerskab af en række godser, nøje udvalgt i det afgrænsede område.

Det var det første skridt i en vinproducerende karriere, som har investeret i en filosofi om selvforsyning, som har til formål er at på kort sigt, garanterer den samlede produktion af druerne i havn, og stille vine.

Udøvelse af topkvalitet er tydeligt i den effektive kvaliteten af ​​de vine, som de udarbejder og fortsættelse af en banebrydende tradition inden for forskning, som i årtier har styret sin strategi produktion.

Lige fra starten, Casa Ramos Pinto etableret en streng egenproduktion politik, hvilket betyder, at den kun producerer vine med druer fra egne godser.

Med masser af beslutsomhed og betydelige investeringer, har Ramos Pinto sat plantning mål, som det er lykkedes at mødes i løbet af årene. Vores beplantede areal er nu stabiliseret på i alt 360 ha i Douro-regionen.

Denne politik gør det muligt for os at sikre ubestridelige kvalitet og den bedste tilgængelige udvalg af vindruer.

bedste Sælgere - Køb Producere af Ramos Pinto anbefalede