Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Tanqueray

Tanqueray

Adresse:
Lakeside Drive, Park Royal
By:
London (Postnummer NW10 7HQ )
Placering:
London, London
Land:
United Kingdom
Telefon:
020 8978 6000
Hjemmeside:
http://www.tanqueray.com/

Gordons, grundlagt i 1769, er verdens mest solgte London Dry Gin. Tredobbelt destilleret, den særligt forfriskende smag kommer fra de fineste enebærbær og blanding af botaniske. Tanqueray London Dry, skabt i 1830 af Charles Tanqueray, som ikke var bange for at blande modige ideer i sin egen unikke stil. Han opfandt en gin opskrift, der stadig fejres til denne dag. Den perfekte blanding af opfindsomhed, arv og hårdt arbejde. Tanqueray har en perfekt afbalanceret botanisk smag, der gør en fremragende gin & tonic og dry martini cocktail.

Den særskilte smag har tjent Gordon's omdømme for gins 'ginniest'. Dette opnås gennem nosing tusinder af botanticals om året, med kun de fineste 1 ud af 10 enebær bær valgt til at gøre den højeste kvalitet gin. Samlingen omfatter Gordons med et sted af Elderflower og Gordons Sloe Gin.

Det er ikke kun opskriften, der gør Tanqueray unik og en af ​​de mest tildelte gins; Det er den viden, der er gået gennem generationer af Master Distillers. Den 'gamle Tom', der stadig er bygget i King George III's regering, forbliver i brug i dag.Den røde voksforsegling på flasken er et frimærke af Tanqueray-kvalitet, og ananas på kammen er et symbol på gæstfrihed og skelnen.

bedste Sælgere - Køb Producere af Tanqueray anbefalede