Vidigal Wines

Vidigal Wines

Adresse:
Estrada Da Ribeira, 230
By:
Cortes (Postnummer 2410-502)
Land:
Portugal
Telefon:
+351 244 819 480
Fax:
+351 244 819 481
Hjemmeside:
http://www.vidigalwines.com/portal/

Vidigal Vine er en virksomhed, der producerer rolige og hedvin, mellemstore og familie karakter, som ligger i det område, Leiria centrale Portugal. Oprindelsen af ​​virksomheden tilbage til begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, en gård grundlagt af en Canon af Kirken. Gennem det sidste århundrede virksomheden mødte et par ejere indtil begyndelsen af ​​90'erne den nuværende direktør, António Lopes Mendes - overtog ledelsen. Siden da Vidigal oplevede store forandringer og teknologiske fremskridt, der nu gør det muligt at producere omkring 3 millioner flasker om året.

I øjeblikket er Vidigal delt mellem 40% af den norske hovedstad og 60% ejes af direktøren med dobbelt portugisisk-dansk indfødsret, António Mendes Lopes. AM Lopes har over 30 års erfaring i vinen verden. Han skabte og udviklede en import selskab af internationale vine i Danmark. Gennem importør funktioner, tjente han en stor erfaring og viden om vine fra forskellige dele af verden. António Mendes Lopes deltager aktivt i udarbejdelsen af ​​vine sammen med to vinmagere:António Ventura, betragtes vinproducent af året i Portugal i 2006, og Rafael Neuparth.

Med en eksport på omkring 90%, Vidigal måtte i 5 år i træk den bedst sælgende vin i Norge, som repræsenterede en feat aldrig før opnået ved enhver portugisisk produkt overalt i verden. Salg omkring 40 vine i mere end 30 lande, Vidigal er helt sikkert en af ​​de mest internationale vin virksomheder i Portugal.

Niveauet af produktion, Vidigal Vine har etableret flere partnerskaber i vin regionen Lissabon, der i alt udgør omkring 450ha. vinmarker. har også mange partnerskaber i andre producerende regioner i Portugal, i alt 7 regioner: Lissabon, Tajo, Douro, Alentejo, Dao, Kanter og Vinho Verde.

Langt størstedelen af ​​Vidigal vine, især vin regionen Lissabon, produceres meget tæt på Atlanterhavet - omkring 30 km - og som sådan lider stor indflydelse de atlantiske brise resulterer i friske vine og altid meget frugtagtig. De vigtigste druesorter utlizadas i Vidigal vine er: Touriga Nacional, Aragonez (Tinta Roriz), Castelão, Syrah og Cabernet.

Vidigal Vine, "den bedste vin til den lavest mulige pris."

bedste Sælgere - Køb Producere af Vidigal Wines anbefalede