Tendenser:
Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Adresse:
Avda. De Vizcaya, 3
By:
Haro (Postnummer 26200)
Placering:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spain
Telefon:
(+34) 941 310 244
Fax:
(+34) 941 310 788
Hjemmeside:
http://www.lopezdeheredia.com/

Tondonia vingård er valg, og kærlighed. 2 ord der blev Bibelen for deres vine, har maksimal R. Lopez de Heredia Vina Tondonia været og prædiker i over et århundrede. Over hundrede år, hvor, gennem fire generationer og trods løbende og fristende tilbud fra multinationale selskaber de absorbere alle typer af virksomheder, R. Lopez de Heredia Vina Tondonia vingård stadig en familie, hvor fire generationer, der har ført, har fortsat filosofi og arbejdskraft og social maksimum gennemført af dens grundlægger mere end 132 år siden.

Pleje af vinmarkerne i Vine Tondonia den samvittighedsfulde udvælgelse af druer, lagret på egetræsfade, inden for sine dybe tunneller og den efterfølgende ældning i flasker, giver anledning til disse begavede vine fint nuancerede at de gør ekstraordinære "buket".

I lang tid, vine fra Viña Tondoniamodtaget forskellige navne, ifølge den stil af behandlingen, mærker faldet til nuværende og berømte i dag i fem kontinenter, ledet af "Viña Tondonia" som planlagt grundlægger i hans tidlige drømme.

Tondonia Vine er den mest spektakulære i Haro. Beliggende i en shell og omfavnet af Ebro danner en halvø, danner et landskab af aflejringer, kalksten og popler.

Lopez de Heredia har også tre andre vingårde også beliggende i Rioja Alta inden for sit mikroklima -beneficiándose netto atlántica- indflydelse hedder Viña Cubillo, Viña Vineyard Bosconia og Zaconia. Disse plantager er lavet i passende forhold, således at kvaliteten og stammer fra vinmarker, den vigtigste base af prestige vores vine.

bedste Sælgere - Køb Producere af Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia anbefalede