Casal Garcia Vinho Verde Rosé

Casal Garcia (Vinho Verde)

35,49kr 30,81kr + 93,60kr Forsendelse (5 - 8 dage)

212,94kr 184,86kr + 109,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

425,88kr 369,72kr + 109,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

35,49kr 30,81kr/enhed

Spar 4,68kr! (-13%)

Forsendelse: Portugal Vineyards INT (Portugal)

kr Du vil modtage 0.05 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Fra hånden til Casal Garcia kommer Casal Garcia Vinho Verde Rosé (30,81kr), en vine rosé af DO Vinho Verde baseret på de bedste klynger af borracal og azal tinto og med en alkohol grad på 10.5. Denne Casal Garcia Vinho Verde Rosé er en vine perfect å drikke med salater og fisk. 4,2 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Casal Garcia Vinho Verde Rosé ifølge Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · Casal Garcia Vinho Verde Rosé

Vintype: Vin rosé
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Vinho Verde (Vinho Verde,Portugal)
Kælder: Casal Garcia
Volumen : 75cl
Vindruer : Azal Tinto, Borracal
Parring : Forretter / Appetizerskyllingfisksalater
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 10.5
Serveringstemperatur: 8
Se mere »

Beskrivelse · Casal Garcia

Casal Garcia Vinho Verde Rosé (Azal Tinto og Borracal)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Casal Garcia Rosé er pink, en lys og let sprudlende look.
 • Næse: Dette er en frugtagtig vin, der skiller sig ud i de noter af hindbær og jordbær næse.
 • Mund: røde frugter forbliver klar, og kombineret med en afbalanceret syrlighed giver denne vin stor friskhed, en solid struktur og en harmonisk og blød vedholdende finish.

TEMPERATUR: 8-10 ° C.

PARRING: italiensk køkken, lette salater, entrees og skaldyr.

VINGÅRD: Avelada Vinhos

DRUER: Vinhão, Azal Tinto, Borraçal

Casal Garcia

Købe Vine Casal Garcia:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Casal Garcia Vinho Verde Rosé

Udgivet til07.52

4/5

Casal Garcia Rosé

Smag og udseende Casal Garcia Rosé er en forfriskende frugtagtig rosé til sommer. Rosen fra Portugal viser en lidt skummende og lys rosa i glasset. Den Vinho Verde Rosé er en rigtig frugt bombe med overstrømmende aromaer af jordbær og hindbær på næsen. I munden, er smagen af ​​søde røde frugter bevaret og kombineret med den smukke afbalanceret syre til sommer friskhed. Hans afgang er harmonisk og vedvarende mild. Seviervorschlag for Casal Garcia - Vinho Verde - Rosé vi anbefale en serveringstemperatur for seks til otte grader Celsius. Rosen er en forfriskende mousserende aperitif, går godt med lette retter fra det italienske køkken til skaldyr antipasti og lette salater. En ukompliceret og behagelig rosévin fra Portugal, som passer perfekt til løse og uformelle lejligheder. Den druesorter Vinho Verde Rosé Casal Garcia er fremstillet af de portugisiske druesorter Vinhão, Azal Tinto og Borraçal. Klassifikation Casal Garcia - Vinho Verde - Rosado fra regionen Vinhos Verdes i det nordlige Portugal. Oprindelsen af ​​vin fra Vinho Verde er certificeret af DOC segl. Oprindelse Denne rosé er en Vinho Verde Casal Garcia i Portugal.

Flere anmeldelser af Casal Garcia Vinho Verde Rosé

Udgivet til09.37

5 /5

Casal Garcia Rosé

Selv heldigere end den hvide bogstaveligt den pæneste steg jeg har smagt

Udgivet til03.03

4 /5

CasalGarcia Vinho Verde

Top med grøntsager. Med min bedste ven, jeg fandt.
En rødlig rosé. Det har meget frisk aroma. Lidt salt, men pænt.

Udgivet til13.10

4 /5

Casal Garcia Rosé

- portugisiske vine er stjernerne i sommeren! En super frugtagtig Vinho Verde Rosé med aroma af fine jordbær, modne kirsebær og vilde bær frugtagtig Farve:. Lyserøde allergener: indeholder sulfitter

Udgivet til11.10

4 /5

Casal Garcia Rosé

Casal Garcia blev født i 1939, det år, hvor den årgang var særlig godt. Vender tilbage med tog fra høsten drue i Douro, den franske ønolog euge Hisse VEDTAGET at afbryde sin rejse til Porto efter at have passeret de vinstokke af Quinta da Aveleda, i Penafiel. Navnet cam om sig selv, da vinen blev produceret fra en af ​​de vinstokke af Aveleda: at Casal Garcia

Udgivet til11.19

4 /5

Casal Garcia Rosé

86 pts Wine Spectator - Præsenterer frisk pink farve og et klart udseende. Dette er en meget frugtagtig vin forstærkes af noter af hindbær og jordbær. På ganen røde bær aroma er også tydeligt, velafbalanceret med en dejlig syrlighed, der kendetegner denne vin med en stor friskhed, en fast struktur og en harmonisk afsluttende med en blød vedholdenhed.

Udgivet til05.00

4 /5

Casal Garcia Rosé

De kirsebær blade gætte på, at det er en grøn vin meget frugtagtig rosé, præget af friske noter af jordbær, kirsebær og skov frugt.

Udgivet til04.57

4 /5

Oprindelse Portugal, Cosecha sorter Trajadura, Loureiro, Azal og Pedernã Beskrivelse Viser en dejlig medium lyserød farve. I næsen frugtagtige noter af hindbær og jordbær. I munden, noter af røde frugter med en afbalanceret syrlighed, en dejlig kombination af stor friskhed, en solid struktur og en glat og blød overflade. Anbefalinger Ideel til en aperitif eller som tilbehør til lette salater, forretter som Gambas al ajillo, retter fra det italienske køkken. Det bør serveres ved en temperatur på mellem 8 og 10 ° C.

Udgivet til14.27

4 /5

Casal Garcia

Den Casal Garcia NV - Vin Rose er en rose med 750 ml vin lavet i Portugal Vinho Verde.

Udgivet til14.25

4 /5

Casal Garcia Rosé

Tasting Notes: Har en lyserød farve, klar og let sprudlende. Det er en frugtagtig vin med hindbær og jordbær noter. I munden forbliver klar rød frugt, kombineret med en afbalanceret syrlighed, der giver denne vin en stor friskhed, en fast struktur og en harmonisk endelig og glat vedholdenhed
Druer: Vinhão, Azal Tinto, Borraçal
Parring: italiensk køkken, lette salater, poster, Fisk og skaldyr ?.

Sammendrag af bedømmelser

(10 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  9
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 10 kommentarer »

bedste Sælgere Vinho Verde