Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Dine data er blevet gemt

Sverige

Absolut Citron 1L

1L

Absolut Citron 1L

191,77kr 168,02kr
168,02kr 191,77kr
Butik: (Germany) Priser i andre butikker Forventet levering: 3 - 5 dage (arbejdsdage)
Leveringsomkostninger: 74,39kr
Gratis Levering fra 1.878,63kr

-12%

Teknisk fil

Kategori:Vodka (Destillater)
Producent: The Absolut Company
Volumen : 100cl Andre alkoholprocenter
70cl, 75cl og 50ml
Alkoholvolumen: 40
Land: Sverige
Type Af Vodka: Tilsat Smag
The Absolut Company uddvikler denne Absolut Citron 1L (168,02kr), en vodkaTilsat smag oprindeligt fra Sverige som har en alkohol prosent på 40 °. 0 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Absolut Citron 1L på Drinks&Co og for magasinerene og aviserne fra sectoren fortjener bemærk penin : 83.

Beskrivelse

Absolut Citron 1L

Absolut Citron var gode nyheder for elskere af vodka med is og en citron twist tilbage i 80'erne (som var få). Absolut Citron specifikt lanceret i 1988, ni år efter Absolut og to år efter den første aromatiseret medlem af familien, Absolut peber. Succesen var større blandt citron twist, selvom det blev også den vigtigste ingrediens i blockbuster Cosmopolitan.

Absolut Citron er udelukkende lavet af naturlige ingredienser, og i modsætning til tilfældet med mange andre flavored vodka, betyder det ikke indeholder tilsat sukker. Kort sagt: Absolut Citron er glat og blød, frisk og frugtagtig med antydninger af citron og lime og citronskal noter.

Hovedingredienserne er Citron Absolut Absolut Vodka og citron duft. Selvom citron er den vigtigste ingrediens, der kalk også tilføjet til at udskrive Absolut Citron Hans perfekte karakter.

Se mere

Producenten

The Absolut Company

The Absolut Company

Hver dråbe Absolut Vodka Den Absolut Company som følge af et enkelt sted: den lille by Åhus i det sydlige Sverige. Med sine 10.000 indbyggere ikke kan være store nok til at blive vist på en verden atlas, men det destillerede vodka er godt kendt i hele verden. Da vinterhvede dyrkes i regionen, indtil vandet fra vores egen dyb brønd, Åhus giver Den Absolut Company råmaterialet til at producere millioner af flasker Absolut Vodka sælges over hele verden.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Absolut Citron 1L

0 kundebedømmelser

Andre produkter fra samme destilleri