Tendenser:

Sverige

Absolut Vodka 4.5L

4.5L

Absolut Vodka 4.5L

984,70kr
984,70kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Forventet levering: 9 dage
Leveringsomkostninger: 157,43kr

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Vodka (Destillater)
Producent: The Absolut Company
Volumen : 450cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Sverige
Type Af Vodka: Neutral

Beskrivelse af Absolut Vodka 4.5L

Absolut Vodka 4.5L

Absolut Vodka blev først introduceret i New York i 1979, blev hurtigt populær i hele byen, efter USA og rundt om i verden. Men den opskrift, der udskriver Absolut denne rene og naturlige smag har mere end 30 år. Som det blev fundet medicin krukke S. XVIII i en antik butik i Estcolomo, der tjente som inspiration til design af den ikoniske Absolut Vodka flaske.

KLARGØRING: Absolut Vodka er udelukkende lavet af naturlige ingredienser, og i modsætning til tilfældet med mange andre vodka, ikke indeholder tilsat sukker. Absolut er faktisk kan være så ren som vodka. Alligevel renheden har en smag: Rich, fyldig og kompleks, men glat og fyldig med en tydelig karakter af hvedekerner, efterfulgt af et strejf af tørret frugt.

Se mere

Producenten

The Absolut Company

The Absolut Company

Hver dråbe Absolut Vodka Den Absolut Company som følge af et enkelt sted: den lille by Åhus i det sydlige Sverige. Med sine 10.000 indbyggere ikke kan være store nok til at blive vist på en verden atlas, men det destillerede vodka er godt kendt i hele verden. Da vinterhvede dyrkes i regionen, indtil vandet fra vores egen dyb brønd, Åhus giver Den Absolut Company råmaterialet til at producere millioner af flasker Absolut Vodka sælges over hele verden.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Absolut Vodka 4.5L

4.8

34 kundebedømmelser
 • 5
  22
 • 4
  11
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Absolut Vodka 4.5L:Sats Absolut Vodka 4.5L:

5/5

Perfekt, modtaget den tid trods de trafikale problemer med sne på paris.
Se mere,

Absolut Vodka 4.5L

5 /5

Hvilken bedre end at have sådan en stor flaske vodka til møder derhjemme med venner! Jeg elsker at kombinere det med appelsinsaft og masser af is. Det ser flot ud!
Se mere
,

5 /5

Perfekt fest botle. Når det er nok en flaske til hele aftenen. God kvalitet, god smag. Hurtig levering til Storbritannien.
Se mere
,

5 /5

Meget flot drink på en meget god pris vil gladeligt købe igen
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri