Grey Goose Vodka

Grey Goose (Vodka)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

225,89kr + 37,83kr Forsendelse (24h - 3 dage)

225,89kr/enhed

Forsendelse: Topdrinks (Spain)

kr Du vil modtage 0.39 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har ekstra tid til at udstede 24 timer.

Udvikklet ved Grey Goose, Grey Goose Vodka(225,89kr) er en vodka oprindeligt fra Frankrig med 40 ° med alkohol graduering. Drinks&Co samfund validerer Grey Goose Vodka med 4 5 poeng.

Teknisk fil · Grey Goose Vodka

Kategori:Vodka (Destillater)
Producent: Grey Goose
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Frankrig
Serveringstemperatur: 6-8

Beskrivelse · Grey Goose

Grey Goose Vodka

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Krystal Hvid.
 • Aroma: Let citrus noter, der ledsager hjertet af denne vodka, korn noter.
 • Mund: Fin, elegant og ekstraordinær integration af alkohol, meget lidt mærkbar i munden.

ALKOHOL: 40% Vol

LAND: Frankrig

Grey Goose

Grey Goose er et premium brand vodka fremstillet i Frankrig. Det blev oprindeligt grundlagt af Sidney Frank før for 2004 salg til Bacardi. Den oprindelige idé til Grey Goose var at udvikle en luksus vodka for det amerikanske marked, noget Frank havde overvejet i et stykke tid, da han kom op med...

Købe Destillater Grey Goose:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Grey Goose Vodka

Udgivet til16.23

4/5

Grey Goose Vodka

Alkohol indhold - For Told Kapacitet 40 - For Told 70 Type af alkohol - For Told anden spiritus Mærke produkttype ingen kapacitet Vodka 70 cl. Oprindeligt fra Frankrig Forberedelse Grey Goose Vodka er den første i verden til en kælder mester François Thibault. Uddannet i den strenge udvikling af Cognac Francois Thibault har udvalgt de fineste råvarer til at afsløre deres finesser og aromaer: Grey Goose er lavet af hvede from Generelle anvisninger En rigtig præmie Vodka, meget tynd, aromatisk. kun fantastisk efter at have tilbragt tid i fryseren, blandet i cocktails det vil afsløre sin form og karakter Serving tips Kun i cocktail Struck med Icicles omkostninger Mængde 1 Alkohol indhold 40% Emballage Flaske Pap Forsendelse og håndtering forstærket Juridisk alkoholmisbrug er farligt for sundheden, forbruge i moderate mængder. Pakning dimensioner (L x B x H) 12 cm x 35 cm x 12 cm pakket Vægt i kg 1 300 kg Længde 35 cm Bredde pakning emballage pakning 12 cm Højde 12 cm

Flere anmeldelser af Grey Goose Vodka

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Grey Goose blev skabt til at være verdens bedste prøvesmagning Vodka.
- Oprindelsen af ​​Grey Goose ligger i Cognac-regionen i det vestlige Frankrig, en naturlig hjem for verdens bedste prøvesmagning Vodka.
- Grey Goose er den eneste vodka, der kalder på den ekspertise, en Maitre de Chai, eller Cellar Master - en mand ved navn Francois Thibault. Hans evner hjælpe med at bringe det bedste frem fra 100% fin fransk hvede fra La Beauce, en fem-trins destillation proces og den artesiske kildevand naturligt filtreret gennem Champagne kalksten - de elementer, der kommer sammen for at producere en vodka, der indfanger essensen af ​​den område.
- Duften er afrundet med et strejf af sødme.
- Smagen er frodig og glat, smøragtig og afrundet, og smelter i munden med en langvarig tilfredsstillende finish.

Udgivet til16.51

4.5 /5

Meget god.

Udgivet til15.45

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: Krystal Hvid.Aroma: Let citrus noter, der ledsager hjertet af denne vodka, korn noter.Mund: Fin, elegant og ekstraordinær integration af alkohol, meget lidt mærkbar i munden.ALKOHOL: 40% VolLAND: Frankrig

Udgivet til04.46

4 /5

Grey Goose Vodka Original er en vodka fra adamantine farve og aroma er rund, afbalanceret og aldrig bider. Fra oplevelsen af ​​master destillerier i Cognac-regionen, kombineret med moderne produktionsmetoder, Grey Goose kommer til livet: vodka, der er indbegrebet af elegance og raffinement af de bedste franske tradition. Prøv det glatte, at forbedre sin naturlige friskhed. Alternativt kan du prøve Grey Goose Le Grand Fizz: I en shaker, hæld Grey Goose, Saint-Germain og limesaft. Rystes kraftigt og tjene i en fløjte tidligere afkølet. Slut med toppen af ​​kold sodavand.

Udgivet til12.56

4 /5

Grey Goose er meget rart Vodka fra Frankrig med et alkoholindhold på 40% Volume 0, 7 Liter

Udgivet til10.59

4 /5

Grey Goose Vodka er lavet med den bedste franske hvede produceret i den populære region af "La Beauce", og det reneste vand fra artesiske brønde. Filtrering med champagne kalksten og omhyggeligt destilleret ifølge kanonerne af den franske region cognac traditionelle. Destillation er baseret på en patenteret proces for at omdanne fem destillationer fransk hvede og rent vand i bedste vodka i verden.

Udgivet til13.34

4 /5

French Super Premium Vodka med et unikt pære smag og en mild sødme: Denne vodka er også perfekt til cocktails

Udgivet til12.49

4 /5

Grey Goose

Alkohol: Alkohol 40 °
The Grey Goose vodka er udviklet som et luksus produkt fra amerikansk milliardær Sidney Frank, der ønskede at udnytte Frankrig prestige. Udarbejdet for H. Mounier i Cognac, en by traditionelt forbindes med cognac af stor luksus, udelukkende bruger vinterhvede dyrkes i Beauce, filtreret gennem Champagne kalksten og vand for at fortynde kilde Gensac-la-Pallue.

Udgivet til12.55

4 /5

Grey Goose Original

Køb Grey Goose vodka, denne præmie er udviklet i Frankrig er en af ​​de bedst sælgende vodka i verden. Bestil en vodka unik!

Udgivet til13.31

4 /5

Grey Goose Original

Grey Goose ORIGINAL 70 cl
Læs flere anmeldelser af Grey Goose Vodka »

Sammendrag af bedømmelser

(20 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  19
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 20 kommentarer »

bedste Sælgere Vodka