Ànima Negra Àn/2 2017

Ànima Negra Viticultors (VT Mallorca)

RP90

132,44kr 117,47kr + 140,01kr Forsendelse (4 - 8 dage)

794,66kr 704,81kr + 163,41kr Forsendelse (4 - 8 dage)

1.589,33kr 1.409,62kr + 210,21kr Forsendelse (4 - 8 dage)

132,44kr 117,47kr/enhed

Spar 14,98kr! (-11%)

Forsendelse: Tu Tienda Del Vino DK (Spain) Jeg accepterer, at min udtalelse offentliggøres og vises offentligt på Drinks&Co net

kr Du vil modtage 0.2 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Ànima Negra Viticultors producerer denne Ànima Negra Àn/2 2017 (117,47kr), en vinerød af DO VT Mallorca hvis udvalgte tilføyet mantonegro, syrah, manto negro, fogoneu og callet fra 2017 og hvid alkohol gradueringen er på 13.5. Ànima Negra Àn/2 2017 ledsages normalt af and og pasta. Brugerne af Drinks&Co validerer Ànima Negra Àn/2 2017 med 4,2 med mere end 5 poeng og har, også, robert parker-bedømmelse: 90.

Teknisk fil · Ànima Negra Àn/2

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:VT Mallorca (Balearerne,Spanien)
Kælder: Ànima Negra Viticultors
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: RP90
Vindruer : Callet, Fogoneu, Manto Negro, Syrah, Mantonegro
Parring : Forretter / AppetizersSupper og gryderetterkødpastaand
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Serveringstemperatur: 16
Se mere »

Beskrivelse · Ànima Negra Viticultors

Ànima Negra Àn/2 2017 (Callet, Fogoneu, Manto Negro, Syrah og Mantonegro)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: rubin granat.
  • Næse: buket af jord, snus, mineralsk, jod, sort kirsebær og blåbær.
  • Mund: Silky mund, jordbær, blid tilstedeværelse af ristet og mælket i dens udvikling.

OPRINDELSESBETEGNELSE: VT Mallorca.

GRAPE: Callet, Manto Sort, Fogoneu, Syrah.

LAGRING: 13 måneder i egetræsfade, 70% franske og 30% amerikanske, 35% af de nye tønder og 65% med et maksimum på tre vine.

FREMSTILLING: vintage fremstillet i små kasser på 10 kg, med omhyggelig høst druerne, og manuel udvælgelse af druerne ankommer til winery. I vinfremstilling, fermentering kontrolleret udviklet omkring 28 °C i rustfri ståltanke, 7000 og 10.000 liter temperatur. Maceration i cirka 17 dage i gennemsnit, og derefter malolaktisk gæring i rustfri ståltanke.

PARRING: mallorcanske pølser som sobrasada, med pølse og skinke, svinekød, lammekød, kalvekød og vildt.

TEMPERATUR: 16-18 °C

Ànima Negra Viticultors

Købe Vine Ànima Negra Viticultors:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Ànima Negra Àn/2 2017

Helmut Springer

Udgivet til06.55

5/5

Ànima Negra Àn/2 2017

En meget god vin Hvor mange tilhængere, jeg havde i Mallorca. Ikke for at drikke koldt vejr. Ikke for lys, har en god karakter, og faktisk kan drikkes med kød eller fisk. Var behændig om tilgængelighed og pris.

Flere anmeldelser af Ànima Negra Àn/2 2017

Bernhardt Olesen

Udgivet til08.55

4 /5

SMAGSNOTATER:

  • Syn: dyb granatrød farve med lilla reflekser.
  • Næse: Intens aroma af røde og sorte frugter, med krydret, krydret og ristet træ toner.
  • Mund: fuld, afbalanceret, strukturerede, elegant, silkebløde tanniner og smag af røde frugter krop. lang eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Mallorca.

VINEYARD Anima Negra.

GRAPE: Syrah, Manto Sort, Callet, Fogoneu.

LAGRING: 13 måneder i tønder fransk og amerikansk eg.

FREMSTILLING: Druerne høstes manuelt og underkastet en proces med fuldstændig stripning og blid presning. Fermenteringen udføres i rustfrit stål tønder ved en kontrolleret temperatur på 22 ° C i en periode på 25 dage. Vinen underkastes en proces med kold maceration i et tidsrum på 20 dage, efterfulgt af malolaktiske gæring i fade cement. Vinen lagres på fransk og amerikansk eg i 13 måneder. Endelig er vinen på flaske.

PARRING: Rødt kød, stege, pølser, vildt, fjerkræ, fløde af champignon og tomat, modne og modne oste.

TEMPERATUR: 14-18ºC

ALKOHOL: 13,5%

Abelone Meincke

Udgivet til03.33

4 /5

Overlegen

Læs flere anmeldelser af Ànima Negra Àn/2 2017 »

Sammendrag af bedømmelser

(12 visninger)
  • 5 stjerner
    1
  • 4 stjerner
    11
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 12 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Ànima Negra Àn/2 2016

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

røde frugter, rosmarin, mynte, intens, levende, ferske. 91 point

Bedømmelser af Ànima Negra Àn/2 2011

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Àn/2 2011
brombær, chokolade, fennikel, varm, intens. 90 point.

Bedømmelser af Ànima Negra Àn/2 2013

Anonym
Anonym

4/5

Anima Negra 2 2013
Det er blandingen af ​​de vigtigste sorter af øen Mallorca: Callet, fogoneu mantonegre og som repræsenterer 85% af sammensætningen af ​​denne vin. Lagret på egetræsfade i cirka 13 måneder giver en vin unikt, afbalanceret og elegant personlighed.
Druesorter: 65% Callet, 20% mantonegre og fogoneu, 15% Syrah.
Beskæring: Traditionel glas.
Nedbør satser: 350-450 mm.
Tilberedning: Høst i små kasser på 10 kg Manuelt valg af druer og gæring ved kontrolleret temperatur i rustfri ståltanke på 7.000 og 10.000 liter ved en temperatur på omkring 28 ° C .. Det er udblødt i ca. 17 dage i gennemsnit. Malolactiske i rustfrit stål.
Aging: 13 måneder i tønder. Efter oprindelse: 70% fransk og 30% amerikansk. Alder: 35% nye fade og 65% med et maksimum på tre vine.

bedste Sælgere VT Mallorca