Tendenser:

VT Mallorca

Ànima Negra Àn/2 2017

75cl Størrelse

RP90Parker

Ànima Negra Àn/2 2017

203,71kr
203,71kr
Leveringsomkostninger: 136,28kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:VT Mallorca (Balearerne, Spanien)
Kælder: Ànima Negra Viticultors
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Callet, Fogoneu, Manto Negro, Syrah, Mantonegro
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Ànima Negra Viticultors producerer denne Ànima Negra Àn/2 2017 (203,71kr), en vinerød med DO VT Mallorca baseret på mantonegro, syrah, manto negro, fogoneu og callet fra 2017 hvis alkohol graden er på 13.5. Ànima Negra Àn/2 2017 kan ledsages med and og pasta. Brugerne af Drinks&Co validerer Ànima Negra Àn/2 2017 med 4,1 med 5 poeng og i magasiner og faglige aviser har det blevet vurderet med robert parker-bedømmelse: 90.

Beskrivelse for Ànima Negra Àn/2 2017

Ànima Negra Àn/2 2017 (Callet, Fogoneu, Manto Negro, Syrah og Mantonegro)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: rubin granat.
  • Næse: buket af jord, snus, mineralsk, jod, sort kirsebær og blåbær.
  • Mund: Silky mund, jordbær, blid tilstedeværelse af ristet og mælket i dens udvikling.

OPRINDELSESBETEGNELSE: VT Mallorca.

GRAPE: Callet, Manto Sort, Fogoneu, Syrah.

LAGRING: 13 måneder i egetræsfade, 70% franske og 30% amerikanske, 35% af de nye tønder og 65% med et maksimum på tre vine.

FREMSTILLING: vintage fremstillet i små kasser på 10 kg, med omhyggelig høst druerne, og manuel udvælgelse af druerne ankommer til winery. I vinfremstilling, fermentering kontrolleret udviklet omkring 28 °C i rustfri ståltanke, 7000 og 10.000 liter temperatur. Maceration i cirka 17 dage i gennemsnit, og derefter malolaktisk gæring i rustfri ståltanke.

PARRING: mallorcanske pølser som sobrasada, med pølse og skinke, svinekød, lammekød, kalvekød og vildt.

TEMPERATUR: 16-18 °C

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

16

Point

RP90Parker

Bedømmelser af Ànima Negra Àn/2 2017

4.1

15 kundebedømmelser
  • 5
    1
  • 4
    14
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Ànima Negra Àn/2 2017:Sats Ànima Negra Àn/2 2017:

3.5/5

ikke smagt endnu.
Se mere,

Ànima Negra Àn/2 2017

5 /5

En meget god vin Hvor mange tilhængere, jeg havde i Mallorca. Ikke for at drikke koldt vejr. Ikke for lys, har en god karakter, og faktisk kan drikkes med kød eller fisk. Var behændig om tilgængelighed og pris.
Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:

  • Syn: dyb granatrød farve med lilla reflekser.
  • Næse: Intens aroma af røde og sorte frugter, med krydret, krydret og ristet træ toner.
  • Mund: fuld, afbalanceret, strukturerede, elegant, silkebløde tanniner og smag af røde frugter krop. lang eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Mallorca.

VINEYARD Anima Negra.

GRAPE: Syrah, Manto Sort, Callet, Fogoneu.

LAGRING: 13 måneder i tønder fransk og amerikansk eg.

FREMSTILLING: Druerne høstes manuelt og underkastet en proces med fuldstændig stripning og blid presning. Fermenteringen udføres i rustfrit stål tønder ved en kontrolleret temperatur på 22 ° C i en periode på 25 dage. Vinen underkastes en proces med kold maceration i et tidsrum på 20 dage, efterfulgt af malolaktiske gæring i fade cement. Vinen lagres på fransk og amerikansk eg i 13 måneder. Endelig er vinen på flaske.

PARRING: Rødt kød, stege, pølser, vildt, fjerkræ, fløde af champignon og tomat, modne og modne oste.

TEMPERATUR: 14-18ºC

ALKOHOL: 13,5%

Se mere
,

4 /5

Se mere
,

Overlegen

Se mere
Anmeldelser af andre årgange af Ànima Negra Àn/2 2017201620132012

4/5

røde frugter, rosmarin, mynte, intens, levende, ferske. 91 point
Se mere
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Det er blandingen af ​​de vigtigste sorter af øen Mallorca: Callet, fogoneu mantonegre og som repræsenterer 85% af sammensætningen af ​​denne vin. Lagret på egetræsfade i cirka 13 måneder giver en vin unikt, afbalanceret og elegant personlighed.
Druesorter: 65% Callet, 20% mantonegre og fogoneu, 15% Syrah.
Beskæring: Traditionel glas.
Nedbør satser: 350-450 mm.
Tilberedning: Høst i små kasser på 10 kg Manuelt valg af druer og gæring ved kontrolleret temperatur i rustfri ståltanke på 7.000 og 10.000 liter ved en temperatur på omkring 28 ° C .. Det er udblødt i ca. 17 dage i gennemsnit. Malolactiske i rustfrit stål.
Aging: 13 måneder i tønder. Efter oprindelse: 70% fransk og 30% amerikansk. Alder: 35% nye fade og 65% med et maksimum på tre vine.
Se mere
Anonym
Anima Negra 2 2013

4/5

Det er blandingen af ​​de vigtigste sorter af øen Mallorca: Callet, fogoneu mantonegre og som repræsenterer 85% af sammensætningen af ​​denne vin. Lagret på egetræsfade i cirka 13 måneder giver en vin unikt, afbalanceret og elegant personlighed.
Druesorter: 65% Callet, 20% mantonegre og fogoneu, 15% Syrah.
Beskæring: Traditionel glas.
Nedbør satser: 350-450 mm.
Tilberedning: Høst i små kasser på 10 kg Manuelt valg af druer og gæring ved kontrolleret temperatur i rustfri ståltanke på 7.000 og 10.000 liter ved en temperatur på omkring 28 ° C .. Det er udblødt i ca. 17 dage i gennemsnit. Malolactiske i rustfrit stål.
Aging: 13 måneder i tønder. Efter oprindelse: 70% fransk og 30% amerikansk. Alder: 35% nye fade og 65% med et maksimum på tre vine.
Se mere
Anonym
Anima Negra 2 2012