Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Canada

Crown Royal Deluxe 1L

1L

Crown Royal Deluxe 1L

266,09kr
266,09kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Forventet levering: 10 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr
Fast pris op til 3 enheder

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: The Crown Royal Company
Volumen : 100cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Canada
Type Af Whisky: Blended
Crown Royal Deluxe 1L (266,09kr): en whisky Blended fra destilerier The Crown Royal Company fra Canada med en alkohol graduering på 40 °. Drinks&Co brugere bedømmer Crown Royal Deluxe 1L med 0 med mere end 5 poeng.

Beskrivelse af Crown Royal Deluxe 1L

Crown Royal Deluxe 1L

SMAGSNOTATER:

  • Farve: Rav med gyldne højdepunkter.
  • Lugt: Næsen er delikat med antydninger af karamel og en antydning af citronskal.
  • Smag: blød og cremet på ganen med noter af egetræ og vanille. Slutningen er vedholdende og langvarig, glat og kompleks smag.

PRODUCER: Denne whisky blev oprettet i hyldest til kong George VI i anledning af sit besøg i Canada i 1939. Indtil 1964 salget blev udelukkende forbeholdt medlemmer af den britiske krone. Beliggende på bredden af ​​Lake Winnipeg, kongekrone destilleri ejet af Diageo, der ligger i Gimli, Manitoba, og dækker et areal på cirka 150 hektar. Virksomheden, opmærksomme på miljøspørgsmål, i det sidste årti er blevet reduceret med mere end 99% kulstof.

LAND: Toronto - Canada.

SPECIAL PRODUKTION: Siden 1939 produktionen af ​​denne whisky er altid den samme, ved hjælp af halvtreds forskellige typer af whisky. Et team af 76 mennesker hver dag dedikeret til destillation og blande trin, efter hver 24 timer 24. Efter dette, ældning whisky fade ny eller genbruges eg. Omkring 80% af den anvendte hvede (rug, majs og byg) er fra Manitoba og omgivende provinser.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

The Crown Royal Company

The Crown Royal Company

Den første Seagram destilleri blev grundlagt i 1857 i Waterloo, Ontario, hvor det kom fra dens grundlægger, Joseph E. Seagram. Selskabet blev senere overtaget af Samuel Bronfman, der grundlagde Distillers Corporation Limited og holde Seagram indtil slutningen af ​​1920 . Distillers Corporation i 1928 blev overtaget af Joseph E. Seagram & Sons, men blev opretholdt ved Bronfman. Med døden af ​​Samuel Bronfman i 1971, Edgar M. Bronfman bliver ejer af virksomheden. Diageo selskabet i dag distribuerer sine produkter. Når i 1939 King George VI og hans kone dronning Elizabeth, besøgte Canada Seagram destilleri introducerede sorten Crown Royal til ære for den royale besøg. Det var kun tilgængelig i Canada indtil 1964 . Whisky Seagram Black Crown Royal er lavet i den canadiske by Gimli, som ligger på bredden af ​​søen Winnipeg i Manitoba, dens blanding af lokale korn, en kilde til rent vand og et klima, der understøtter destillation proces bidrager til glathed og fra dette fremragende whisky.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Crown Royal Deluxe 1L

Andre produkter fra samme destilleri