Tendenser:

Whisky

Glenfarclas 12 År 200ml

200ml Størrelse

142,87kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Glenfarclas Distillery
Volumen : 20cl
Alkoholvolumen: 43
Land: Skotland
Type Af Whisky: Single Malt
Glenfarclas Distillery er producenten af Glenfarclas 12 År 200ml , en whisky Single Malt fra Skotland med 43 ° alkoholindhold. Ifølge Drinks&Cos brugere, er det en whisky som fortjener en vurdering på 4 mere end 5 poeng.

Fremstilling for Glenfarclas 12 År 200ml

Glenfarclas 12 År 200ml

SMAGSNOTATER:

 • Farve: ravfarve.
 • Lugt: Aroma af malt og krydderier, honning og lakrids noter.
 • Smag: Let krydret, røget aroma og sødme af kirsebær.

PRODUCER: Glenfarclas.

LAND: Skotland.

PRODUKTIONSINFORMATION: Glenfarclas er et ord af gælisk oprindelse, som bogstaveligt betyder "dal af grønt græs." Ord bliver aldrig det mest hensigtsmæssigt at navngive denne malt whisky 12 år. Historien om destilleri i virkeligheden siges at være grundlagt i 30'erne havde købt i 1865. Green Valley Speyside, som John Grant, som til gengæld en historie ekspert destilleriet, kort sagt, er gammel visdom overleveret fra generation til generation. Produceret med bygmalt og vand udvalgt fra Highland, den Glenfarclas har alle de funktioner, der skal kaldes "en af ​​de bedste malt kan ikke stoppe have prøvet mindst én gang i livet," for at bruge ordene fra master Murray i sin whisky Bibelen. Men hvad er dens egenskaber? Det gentagen smager lidt, men aldrig invasiv, for eksempel vand tørvebundsarealer i Skotland i relief. Og blødhed erhvervet i løbet af de 12 år på ældning i egetræsfade anvendes til produktion af Oloroso. Kun disse to data til at beskrive et destillat, der er blevet værdsat verden over ILO, og ikke kun blandt whisky elskere.

ALCOHOL 43%

Se mere

Producenten

Glenfarclas Distillery

Glenfarclas Distillery

Glenfarclas destilleri er et Speyside whisky destilleri i Ballindalloch, Skotland. Glenfarclas oversætter som dalen af ​​det grønne græs. Destilleriet ejes og drives af familien Grant. Destilleriet har seks stillbilleder, som er de største på Speyside, og er opvarmet direkte af gasbrændere.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Glenfarclas 12 År 200ml

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Glenfarclas 12 År 200ml:Sats Glenfarclas 12 År 200ml:

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: ravfarve.Lugt: Aroma af malt og krydderier, honning og lakrids noter.Smag: Let krydret, røget aroma og sødme af kirsebær.PRODUCER: Glenfarclas.LAND: Skotland.PRODUKTIONSINFORMATION: Glenfarclas er et ord af gælisk oprindelse, som bogstaveligt betyder "dal af grønt græs." Ord bliver aldrig det mest hensigtsmæssigt at navngive denne malt whisky 12 år. Historien om destilleri i virkeligheden siges at være grundlagt i 30'erne havde købt i 1865. Green Valley Speyside, som John Grant, som til gengæld en historie ekspert destilleriet, kort sagt, er gammel visdom overleveret fra generation til generation. Produceret med bygmalt og vand udvalgt fra Highland, den Glenfarclas har alle de funktioner, der skal kaldes "en af ​​de bedste malt kan ikke stoppe have prøvet mindst én gang i livet," for at bruge ordene fra master Murray i sin whisky Bibelen. Men hvad er dens egenskaber? Det gentagen smager lidt, men aldrig invasiv, for eksempel vand tørvebundsarealer i Skotland i relief. Og blødhed erhvervet i løbet af de 12 år på ældning i egetræsfade anvendes til produktion af Oloroso. Kun disse to data til at beskrive et destillat, der er blevet værdsat verden over ILO, og ikke kun blandt whisky elskere.ALCOHOL 43%
Se mere
,

Glenfarclas 12 Years 200ml