• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Jack Daniel's Single Barrel Select

Jack Daniel's Distillery (Whisky)

349,05kr + 148,20kr Forsendelse (6 - 8 dage)

2.094,30kr + 198,12kr Forsendelse (6 - 8 dage)

4.188,60kr + 250,93kr Forsendelse (6 - 8 dage)

349,05kr/enhed

Forsendelse: Brut de champ DK (France)

kr Du vil modtage 0.6 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Du vil gerne vide det...

Teknisk fil · Jack Daniel's Single Barrel Select

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Jack Daniel's Distillery
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 45
Land: USA
Serveringstemperatur: 14-18
Type Af Whisky: Andre

Beskrivelse · Jack Daniel's Distillery

Jack Daniel's Single Barrel Select

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Jack Daniel's Single Barrel Select er en rig, mørk rav.
 • Aroma: De aroma af kirsebær, majs, valnød, røg, krydderier, ristet eg, karamel og vanilje.
 • Smag: subtile noter af karamel, cigarkasse og krydderier med lyse frugt og anis ekkoer gør dette til en kompleks og velsmagende godbid. Citrus og sødme til slut.

PRODUCER: Jack Daniel Distillery, ejes og drives i Lynchburg, Tennessee af Brown-Forman Corporation siden 1956. Jack Daniel selv menes at have været født omkring 1850. Daniel blev taget på som teenager af en lokal prædikant og alkohol destilleriet ulovligt, der sammen med sin mester destilleriet Nathan "nærmeste" grøn, derefter sort mand emanciperede slave, Daniel lærte sit håndværk.

LAND: USA

Produktionsdetaljer: Kalken kildevand anvendte trækkes fra en dyb grotte to miles. Distillers producerer sin egen kul til modning, så whisky langsomt dryppe gennem 10 fod af stenkul som ahornsukker at forbedre blødhed. Virksomheden fremstiller sine egne tønder, så de er fair og egnet til formålet. Alder er ikke altid det bedste mål for modenhed, således at tønden selv og sin placering også tages i betragtning ved beslutninger med hensyn til varigheden af ​​aldring. Jack Daniel's Single Barrel Select er valgt fra en master destilleriet tønde med hensyn til deres egnethed som et separat produkt før aftapning.

ALKOHOL: 47%

Jack Daniel's Distillery

Jack Daniels er en Tennessee whisky destilleri amerikansk, berømt for sine firkantede flasker og sort etiket. Destilleriet blev grundlagt af Jack Daniel i 1866 i Lynchburg, Tennessee. Jack købte sin forretning i 1895, besluttede han at ændre den runde form af flasken til pladsen, der snart vil...

Købe Destillater Jack Daniel's Distillery:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Jack Daniel's Single Barrel Select

Territoire Whisky

Udgivet til06.42

4/5

Jack Daniel's Single Barrel

Whiskey Jack Daniels Single Barrel.
Rich, kompleks, på flaske tønde af tønden, Jack Daniels Single Barrel Tennessee Whisky er en berømt, traditionelt udviklet. Han langsomt lagres i tønder i toppen af ​​kældrene, hvor luftcirkulation er bedst. Denne placering sikrer en optimal udveksling mellem egetræsfade og Tennessee Whisky, fætter til Bourbon.
Hver karaffel viser referencen til sine kældre og dets oprindelige beholder. Resultatet af en enkelt tønde aldring, filtreret dryppe gennem et tykt lag af ahorn trækul (således respekteres "Lincoln County Process", der adskiller den fra Bourbon), er Jack Daniels Single Barrel kendetegnet ved sin farve hans lidt træagtig karakter og intensiteten af ​​dens aroma af vanilje og karamel.
Så berømt endnu stadig ukendt, er Jack Daniels Single Barrel noteret 8. 5/10 af den sagkyndige Jim Murray Whisky Magazine med denne kommentar: "Altid interessant"

Flere anmeldelser af Jack Daniel's Single Barrel Select

Gautheron Jacky

Udgivet til05.26

5 /5

JACK DANIEL'S godt, som vi gerne
Anonym

Udgivet til08.59

4 /5

Jack Daniel's Single Barrel

- Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whisky, verdens første trækul mellowed whisky skal aftappet af tønden først blev introduceret i februar 1997. Det giver whisky aficionados at prøve arbejdet i de enkelte tønder, der sammenligner subtil forskel gennemsyret af de nye amerikanske hvide egetræsfade og den intense modningsproces.
- Hver tønde whisky samples som det kommer af alder ved deres nuværende mester destilleriet (og hans smagning panel), de derefter indstille et par til side. Disse tønder er dem med den blødeste smag og den mest intense smag af varierende grader af ristet eg, karamel og vanilje. De få bestemt til noget særligt - for at blive solgt, en tønde ad gangen til vores mest kræsne kunder.
- Jack Daniel's Single Barrel er altid findes i de øverste de fleste dele af Barrelhouse - de kan lide at kalde dette den 'Penthouse'. Fordi hver tønde er anderledes og på forskellige steder i de barrelhouses ikke to tønder er de samme.
- Hver karaffel stil flaske Jack Daniel's Single Barrel stolt bærer oplysninger om rick nummer, tønde nummer og aftapning dato, kommunikere, at hver flaske er helt unikt.
Manuel Diaz Sanchez

Udgivet til18.02

5 /5

Jack Daniel's Single Barrel

Fremragende.
Læs flere anmeldelser af Jack Daniel's Single Barrel Select »

Sammendrag af bedømmelser

(35 visninger)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  32
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 35 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky