• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Jameson

Jameson (Whisky)

169,26kr + 140,01kr Forsendelse (4 - 8 dage)

1.015,56kr + 163,41kr Forsendelse (4 - 8 dage)

2.031,12kr + 210,21kr Forsendelse (4 - 8 dage)

169,26kr/enhed

Forsendelse: Tu Tienda Del Vino DK (Spain) Jeg accepterer, at min udtalelse offentliggøres og vises offentligt på Drinks&Co net

kr Du vil modtage 0.29 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Fra destilereiar Jameson kommer Jameson (169,26kr), en whisky Blended fra Irland med 40 ° med alkohol graduering. Drinks&Co brugere bedømmer Jameson med 4 med mere end 5 poeng og det har blevet kvalifiseret med bemærk penin : 86.

Teknisk fil · Jameson

Andre Årgange: Se
Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Jameson
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Priser: 2019 Irish Blended Standard Silver Medal - The Irish Whisky Masters (The Spirits Business)
2018 Irish Blended Premium Gold Medal - The Irish Whisky Masters (The Spirits Business)
2014 Liquid Gold Award - Jim Murray's Whisky Bible
2014 Winner - Irish Blend of the year Jim Murray's Whisky Bible
2014 Silver - Irish Whiskey Blended - International Wine & Spirit Competition
Land: Irland
Type Af Whisky: Blended
Antal Destillationer: 3 Destillationer

Beskrivelse · Jameson

Jameson

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Jameson Guld varm
 • Aroma: Blød og duftende, med noter af ristet træ og sherry.
 • Mund: Undtagelsesvis glat, sød og kompleks. Delikat fusion af varianter såsom vanille, egetræ, honning, suppleret med krydderi, karamel og valnød. Delikat og vedholdende på ganen finalen.

ALKOHOL: 40% Vol

LAND: Irland

Jameson

Jameson er en blandet irsk whisky produceret af Irish Distillers datterselskab af Pernod Ricard. Virksomheden blev etableret i 1780, da John Jameson etableret Bow Street Distillery i Dublin. Oprindeligt et af de seks vigtigste Dublin whisky, Jameson nu destilleres i Cork. Jameson er forbi i...

Købe Destillater Jameson:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Jameson

Vino Premier

Udgivet til07.29

4/5

Jameson

WHISKY JAMESONLa historie whisky begynder den 5. oktober, 1740, fødselsdato Johannes Jameson i en familie anerkendt med mottoet "Sine Metu" (frygtløs) for deres mod i kampe til søs mod pirater under det sekstende århundrede. The Secret af blødhed af Jameson er tid. Det fremstilles med høj renhed vand i kombination med maltet byg eller maltet, destillerede 3 gange i traditionelle kobber pot stills og modnet i egetræsfade sikrer dens milde smag og absolut renhed. Efter destillation er styrken af ​​de to typer af væske til 60-70% vol reduceret med rent vand og fyldes i tønder. Tre forskellige typer af tønder urilizan: støvler sherry, bourbon tønder og havneområder rør (trods alt tre er hendes lykketal), alle vedligeholdes af bødker. Tønderne er gemt i deres enorme, mørke og aromatisk Midleton butik, hvor de hvile og modne i løbet af de næste par år. I et år, hver tønde mister omkring 2% af dens volumen ved inddampning. Dette er kendt som "The Angels' Share". Modne whiskyer tømmes i store kar, hvor de kan maridar før aftapning. Her alkohol styrken er også reduceret til 40% vol, og whisky er klar til din nydelse. Hvis du har spørgsmål, når de køber whisky Jameson, skal du kontakte sommelier af vores online vinbutik og vil rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Jameson

Elwhiskydelmes com

Udgivet til11.27

0.5 /5

Jameson, mejor buscar otra opción

Aroma: Dybt, træ og klassiske malt whisky ... okay, det er usandt. Hvad du ser, er alkohol-kit, ikke engang malt er ved at forsvinde med tiden til at gøre det muligt for aromaer åbent om det modsatte, som tiden skrider frem, følelsen bliver værre.

Smag: Tør, ikke så skuffende som næsen, men lidt smag. Det er vist. bestemt ikke det træ, der indførte destillation med eg og vanilje noter hoved. Også søde æble og nogle røg, men alt i meget begrænset mængde.

Endelig: Sprog klud. Tvunget til at gå hurtigt for at tage en anden

www. elwhiskydelmes. com
John Humphryes

Udgivet til07.01

4 /5

Distinctive irsk whisky til en god pris
Anonym

Udgivet til08.59

4 /5

- Grundlagt i 1780 og produceret på Midleton Distillery, Co Cork, af John Jameson og søn. Medlemmer af familien er stadig involveret i virksomheden, men i 1966 Jameson blev en del af den irske Distillers Gruppen, der også gør Bushmills. Da John Jameson åbnede sin destilleri i Dublin i 1780 blev han bærer på en tradition for whisky gør som havde sin oprindelse i Irland over tusind år siden.
- I dag Jameson Irish Whiskey er verdensberømt for sin karakteristiske smag og glatte egenskaber. Tredobbelt destilleret fra den fineste irske byg og rent kildevand og derefter modnet i egetræsfade. Jameson bærer kendetegnende for kvalitet, hvilket har gjort det bedst sælgende Irish Whiskey rundt om i verden.
Læs flere anmeldelser af Jameson »

Sammendrag af bedømmelser

(29 visninger)
 • 5 stjerner
  4
 • 4 stjerner
  24
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 29 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky