• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Jameson Black Barrel

Jameson (Whisky)

404,12kr + 140,40kr Forsendelse (5 - 12 dage)

2.424,71kr + 171,60kr Forsendelse (5 - 12 dage)

4.849,42kr + 249,60kr Forsendelse (5 - 12 dage)

404,12kr/enhed

Forsendelse: Passione Vino DK (Italy)

kr Du vil modtage 0.69 point for hver, købt enhed

Du vil gerne vide det...

Teknisk fil · Jameson Black Barrel

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Jameson
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Irland
Type Af Whisky: Blended

Beskrivelse · Jameson

Jameson Black Barrel

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Mørk ravfarvet nuance.
 • Lugt: Intense aromaer af karamel snøret med svage antydninger af tropiske frugter som kokos og guava, på en baggrund af søde korn.
 • Smag: Smagen er salvelsesfulde og stout; Det har en silkeagtig struktur, der viser elegante noter af nødder og datoer blandet med et strejf af vanille og andre søde krydderier. lang og frugtagtig finish efterlader en lækker smag af kanel, muskatnød og en antydning af potpourri.

PRODUCER: Jameson. Legendary indfødt Dublin, grundlagt af skotten John Jameson i 1780. På nuværende irske destilleri er en del af den franske koncern Pernod Ricard, der er ansvarlig for distributionen.

LAND: Irland.

PRODUKTIONSINFORMATION: Det vigtigste træk ved denne drik er dens ældning i sherry og bourbon forkullede to gange, en gammel metode til at potensere de tønder og fremhæve dens smag. Jameson Black Barrel det er en blanding af whisky stadig opnået fra maltet irske byg og umaltet, og whisky fremstillet af de fineste korn af det sydlige Frankrig, som underkastes tredobbelt destilleret separat. Når forberedt blandingen, moden drink i dobbelt forkullede tønder til at erhverve den unikke identitet, med en utrolig aroma fuld belastning af søde noter af vanilje og ristet egetræ.

ALKOHOL: 40%

Jameson

Jameson er en blandet irsk whisky produceret af Irish Distillers datterselskab af Pernod Ricard. Virksomheden blev etableret i 1780, da John Jameson etableret Bow Street Distillery i Dublin. Oprindeligt et af de seks vigtigste Dublin whisky, Jameson nu destilleres i Cork. Jameson er forbi i...

Købe Destillater Jameson:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Jameson Black Barrel

Drinksupermarket

Udgivet til10.41

4/5

Jameson Black Barrel

Jameson Black Barrel indeholder en høj andel af irsk pot stadig og små batch grain whisky. Modnet i sherry og bourbon fade, finishen er glat og cremet.

Flere anmeldelser af Jameson Black Barrel

Christian Oste

Udgivet til12.18

5 /5

Cate denne whisky tilfældigt i pubben Michael Collins (ved siden af ​​Sagrada Familia i Barcelona), og jeg elskede det. Allerede vidste andre produkter Jameson, men ikke den sorte tønde. Efter min mening, har det en kvalitet / prisforhold (dvs. med priserne Uvinum) meget interessant. Ikke en eneste malt; men hverken det har en tønde Balck descarradas pretentiones. Det er glædeligt at både ganen og halsen (og mave). Ideel til deling (selv som gaver).
Tak, Uvinum for deres service (og priser).
Bonas Festas!
Anonym

Udgivet til08.59

4 /5

- Jameson - Vælg Reserve - Sort tønde.
- Store whiskyer ikke bare ske ved en tilfældighed. Mange års erfaring og fuldendte dygtighed går ind i præcis udvælgelse af whisky, der anvendes i Jameson Vælg Reserve.
- Jameson Masters omhyggeligt vælge en høj andel af enkelt irsk pot stadig whisky og en sjælden lille parti grain whisky, alt modnet i flamme-forkullede bourbon tønder og ristede sherryfade.
- De varemærke Jameson noter af ristet træ og krydderi udvikle mens de rige pot stadig whisky modnes i de mørke, aromatiske lagre af vores enkelt destilleri.
- Den sjældne, sød grain whisky - ikke findes i nogen anden Jameson Whiskey - er tredobbelt destilleret i små batch mængder på blot én gang om året.
- Resultatet er en ekstremt rig og luksuriøs smagsoplevelse, der kombinerer krydderi og eksotiske frugter. Vi tror, ​​du vil være enig det er
- et udvalg godt lavet.
- Næse: Fyldig og fuld, udvikle sig til den saftige sødme af eksotiske frugter som nektariner, abrikos og papaya.
- Smag: En byge af smag kombinere til at producere en cremet, sødlig smag oplevelse. Den særlige frugtagtig sødme fra korn forbliver konsistent, mens de bølger af vanille, ristet træ og krydderier rulle igennem fra puljen still whisky og flamme forkullede tønder.
- Finish: En utrolig lang eftersmag med frugt og træ krydderier dvælende i perfekt forhold, der leverer en ekstremt rig og luksuriøs smagsoplevelse.
Judith Carlson

Udgivet til14.26

4 /5

SMAGSNOTER AF Jameson Black:
- Farve: Dyb guld, nogle coppery toner
- Lugt: intenst frugtagtig, tegn abrikos, kumquat, og frugt tærte strejf af bitter og mørk chokolade og trøfler.
- smag: krydderier, nødder, blandet skorpe, abrikoser, skumfidus og brændt karamel, en ende af varm chokolade, bitter.

PRODUCER: Jameson.
LAND: Irland.

DETALJER OM FREMSTILLING: alderen i tønder Boubon første påfyldning og sherryfade.

ALKOHOL: 40%
Læs flere anmeldelser af Jameson Black Barrel »

Sammendrag af bedømmelser

(15 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  14
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 15 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky