Tendenser:

Irland

Jameson Black Barrel

70cl

Jameson Black Barrel

250,53kr
250,53kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr
Fast pris op til 3 enheder

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Jameson
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Irland
Type Af Whisky: Blended

Beskrivelse af Jameson Black Barrel

Jameson Black Barrel

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Mørk ravfarvet nuance.
 • Lugt: Intense aromaer af karamel snøret med svage antydninger af tropiske frugter som kokos og guava, på en baggrund af søde korn.
 • Smag: Smagen er salvelsesfulde og stout; Det har en silkeagtig struktur, der viser elegante noter af nødder og datoer blandet med et strejf af vanille og andre søde krydderier. lang og frugtagtig finish efterlader en lækker smag af kanel, muskatnød og en antydning af potpourri.

PRODUCER: Jameson. Legendary indfødt Dublin, grundlagt af skotten John Jameson i 1780. På nuværende irske destilleri er en del af den franske koncern Pernod Ricard, der er ansvarlig for distributionen.

LAND: Irland.

PRODUKTIONSINFORMATION: Det vigtigste træk ved denne drik er dens ældning i sherry og bourbon forkullede to gange, en gammel metode til at potensere de tønder og fremhæve dens smag. Jameson Black Barrel det er en blanding af whisky stadig opnået fra maltet irske byg og umaltet, og whisky fremstillet af de fineste korn af det sydlige Frankrig, som underkastes tredobbelt destilleret separat. Når forberedt blandingen, moden drink i dobbelt forkullede tønder til at erhverve den unikke identitet, med en utrolig aroma fuld belastning af søde noter af vanilje og ristet egetræ.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

Jameson

Jameson

Jameson er en blandet irsk whisky produceret af Irish Distillers datterselskab af Pernod Ricard.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Jameson Black Barrel

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Jameson Black Barrel:Sats Jameson Black Barrel:

4.5/5

recomendable
Se mere,

Jameson Black Barrel

4 /5

Jameson est élaboré à partir d'un mélange de whiskey de grain produit une seule fois dans l'année et de malts. Jameson Black Barrel est ensuite vieilli dans des fûts de bourbon et de Xérès charbonnés deux fois.
Se mere
,

3.5 /5

gusto particolare, buono.
Se mere
,

5 /5

Cate este whisky por casualidad en el pub Michael Collins (al lado de la Sagrada Familia en Barcelona), y me gusto mucho. Ya conocia otros productos de Jameson, pero no el Black Barrel. A mi juicio, tiene un ratio calidad/precio (es decir, con los precios de Uvinum) muy interesante. No es un single malt; pero tampoco tiene el Balck Barrel unas pretentiones descarradas. Es agradable tanto para el paladar como para la garganta (y el estomago). Ideal para compartir (incluso como regalo).
Gracias, Uvinum, por su servicio (y precios).
Bonas Festas!
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri