Tendenser:

Skotland

J&B

70cl Størrelse

J&B

198,06kr
198,06kr
Butik: Bullesimes DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 11 - 12 dage
Leveringsomkostninger: 149,15kr

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Justerini & Brooks
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Skotland
Type Af Whisky: Blended
Type: Scotch
Justerini & Brooks er udvikkleren af J&B (198,06kr), en whisky Blended produceret i Skotland som har 40 ° med alkohol graduering. Drinks&Co samfund validerer J&B med 3,9 5 poeng og for magasinerene og aviserne fra sectoren fortjener bemærk penin : 88.

Beskrivelse for J&B

J&B

SMAGSNOTATER:

 • Vista: Den J&B er gul med gyldne højdepunkter
 • Næse: Denne blanding af whisky udsender dufte domineret af citrus, med antydninger af vanille og forkullet træ.
 • Smag: Angrebet er livlig og afbalanceret udvikling i munden, frugten, den korteste finish er lys.

ALDER: mindst 3 år.

PRODUCER: ejerskab af det multinationale Diageo, mærket J&B har haft mange ejere gennem hele sin lange historie går tilbage til det attende århundrede. Født under impuls af en italiensk købmand G.Justerini det er efter indtastning A.Brooks i samfundet som den endelige navn, den indledende summen af ​​de to ejere tilbage til livet. Det var under forbud, at mærket vil finde sin plads til sin globale succes i dag.

LAND: Skotland.

PRODUKTIONSINFORMATION: Umuligt ikke kender J&B, legendariske whisky mærke og en af ​​de bedst sælgende tilstand. Hans tilstedeværelse i alle de klubber og barer er ikke kun på grund af sin lave pris, men også på grund af deres tilbøjelighed til at gifte sig meget godt med andre alkohol eller sodavand, så det er et glimrende valg for alle typer af cocktails. Den J&B er en "blanding" (blanding) 42 "single malt" og Scottish korn, omhyggeligt udvalgt for at give glatte og afbalanceret smagsoplevelser.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Præmier

2014 Gold Medal Premium Blends - The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)2014 Bronze Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition2013 Silver Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition

Bedømmelser af J&B

3.9

33 kundebedømmelser
 • 5
  3
 • 4
  29
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af J&B:Sats J&B:

4/5

OK, men jeg har haft bedre.
Se mere,

J&B

0 /5

Elwhiskydelmes se:
Farve: Lys strå.

Aroma: Den gode nyhed er positiv integration af alkohol, men næsen er meget svag og er nødt til at dykke dybt for at sætte pris på noget. Lidt sød, eg tønde set i sine antydninger af nødder og træ.

Smag: I modsætning til ganen, stærke tilstedeværelse af alkohol, er ikke stærk, men snarere dominerende. Måske er sådan en doven whisky aroma og smag dominerer gør alkohol. Det er helt tør, citrus og hvis du søger hårdt, røget.

Endelig: ikke-eksisterende, intet at rapportere.
Se mere
,

J&B: Infinidad de mejores posibilidades

4 /5

- Toogfyrre forskellige Scotch malt og Scotch grain whisky blandes for at skabe den subtile endnu rig og kompleks smag af J & B Rare.
- Den glatte smag af mange fine scotch malt whisky, overvejende fra Speyside regionen Skotland, er fint opfrisket og afsløret ved omhyggeligt udvalgte scotch grain whisky til opnåelse J & B Sjælden sin meget særpræg og afbalancerede karakter.
Se mere
,

J & B Rare

3.5 /5

Intet at sige. Hurtig levering, upåklagelig
Se mere
,
Se mere