• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

J&B

Justerini & Brooks (Whisky)

187,75kr 153,89kr + 140,01kr Forsendelse (4 - 8 dage)

1.126,48kr 923,36kr + 163,41kr Forsendelse (4 - 8 dage)

2.252,95kr 1.846,73kr + 210,21kr Forsendelse (4 - 8 dage)

187,75kr 153,89kr/enhed

Spar 33,85kr! (-18%)

Forsendelse: Tu Tienda Del Vino DK (Spain) Jeg accepterer, at min udtalelse offentliggøres og vises offentligt på Drinks&Co net

kr Du vil modtage 0.26 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Justerini & Brooks udvikkler J&B (153,89kr), en whisky Blended produceret i Skotland med 40 ° alkoholindhold. Ifølge Drinks&Cos brugere, er det en whisky som fortjener en vurdering på 3,9 mere end 5 poeng og fortjener en overvejelse af bemærk penin : 88 fra magasiner og professionelle aviser.

Teknisk fil · J&B

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Justerini & Brooks
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Priser: 2014 Gold Medal Premium Blends - The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)
2014 Bronze Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition
2013 Silver Scotch Whisky Blended - Internatinal Wine & Spirit Competition
Land: Skotland
Type Af Whisky: Blended
Type: Scotch

Beskrivelse · Justerini & Brooks

J&B

SMAGSNOTATER:

 • Vista: Den J&B er gul med gyldne højdepunkter
 • Næse: Denne blanding af whisky udsender dufte domineret af citrus, med antydninger af vanille og forkullet træ.
 • Smag: Angrebet er livlig og afbalanceret udvikling i munden, frugten, den korteste finish er lys.

ALDER: mindst 3 år.

PRODUCER: ejerskab af det multinationale Diageo, mærket J&B har haft mange ejere gennem hele sin lange historie går tilbage til det attende århundrede. Født under impuls af en italiensk købmand G.Justerini det er efter indtastning A.Brooks i samfundet som den endelige navn, den indledende summen af ​​de to ejere tilbage til livet. Det var under forbud, at mærket vil finde sin plads til sin globale succes i dag.

LAND: Skotland.

PRODUKTIONSINFORMATION: Umuligt ikke kender J&B, legendariske whisky mærke og en af ​​de bedst sælgende tilstand. Hans tilstedeværelse i alle de klubber og barer er ikke kun på grund af sin lave pris, men også på grund af deres tilbøjelighed til at gifte sig meget godt med andre alkohol eller sodavand, så det er et glimrende valg for alle typer af cocktails. Den J&B er en "blanding" (blanding) 42 "single malt" og Scottish korn, omhyggeligt udvalgt for at give glatte og afbalanceret smagsoplevelser.

ALKOHOL: 40%

Justerini & Brooks

Købe Destillater Justerini & Brooks:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om J&B

Topdrinks

Udgivet til10.59

4/5

J&B

J&B Whisky er resultatet af blanding 42 forskellige typer af malt og grain whisky fra Speyside region i Skotland. Hans måde at harmonisere denne blanding er hvad giver dette mærke lederskab i verden af ​​whisky. Føreren blenderen har en central rolle i denne henseende.
Whisky J&B er fremstillet og distribueret af firmaet Diageo, verdens førende inden for sin branche. Det er den anden mest forbruges whisky i verden kun bag Johnnie Walker. Justerini og Brooks blev grundlagt i 1749, foreningen af ​​Bolo? Giacomo Justerini er engelsk og hans partner George Johnson.
I 1831 blev virksomheden købt af Alfred Brooks. Whisky er en blended whisky J&B, det vil sige, at resultatet af at blande forskellige whiskyer.
PARRING:
Whisky let at kombinere og let at drikke; enkel og alsidig. Bortset fra dens klassiske alene eller i kombination, det tager. Vi anbefaler at is og ginger ale i et glas.
Smagsnoter:

Se: I lyset rav præsenteret.
Næse: Næsen er blød, men intens.
Smag: Smagen er glat og sød, med frisk smag af grøn frugt, såsom pære og æble. Afslutningsvis opstår vanille smag, sødme af honning og tørv sidste touch.
J&B Whisky Alkohol: 40 grader

Flere anmeldelser af J&B

Jeremy Henwood

Udgivet til12.09

4 /5

OK, men jeg har haft bedre.
Elwhiskydelmes com

Udgivet til09.08

0 /5

J&B: Infinidad de mejores posibilidades

Elwhiskydelmes se:
Farve: Lys strå.

Aroma: Den gode nyhed er positiv integration af alkohol, men næsen er meget svag og er nødt til at dykke dybt for at sætte pris på noget. Lidt sød, eg tønde set i sine antydninger af nødder og træ.

Smag: I modsætning til ganen, stærke tilstedeværelse af alkohol, er ikke stærk, men snarere dominerende. Måske er sådan en doven whisky aroma og smag dominerer gør alkohol. Det er helt tør, citrus og hvis du søger hårdt, røget.

Endelig: ikke-eksisterende, intet at rapportere.
Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

J & B Rare

- Toogfyrre forskellige Scotch malt og Scotch grain whisky blandes for at skabe den subtile endnu rig og kompleks smag af J & B Rare.
- Den glatte smag af mange fine scotch malt whisky, overvejende fra Speyside regionen Skotland, er fint opfrisket og afsløret ved omhyggeligt udvalgte scotch grain whisky til opnåelse J & B Sjælden sin meget særpræg og afbalancerede karakter.
Læs flere anmeldelser af J&B »

Sammendrag af bedømmelser

(33 visninger)
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  29
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

3.9/5

Baseret på 33 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky