Nikka Coffey Grain

Nikka Distilling Company (Whisky)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

397,41kr + 38,61kr Forsendelse (8 dage)

397,41kr/enhed

Forsendelse: GrauOnline (Spain)

kr Du vil modtage 0.68 point for hver, købt enhed

Nikka Distilling Company uddvikler denne Nikka Coffey Grain (397,41kr), en whisky oprindeligt fra Japan som har 45 ° med alkohol graduering. Drinks&Co brugere giver til Nikka Coffey Grain 4,1 5 poeng.

Teknisk fil · Nikka Coffey Grain

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: Nikka Distilling Company
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 45
Land: Japan

Beskrivelse · Nikka Distilling Company

Nikka Coffey Grain

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Nikka Coffey Grain Whisky har en lys gul farve med gyldne reflekser diskrete
 • Aroma: Noter af tropiske frugter, kokos og banan.
 • Mund: mild, sød smag med et strejf af vanille wafer. En fin finish med et strejf af citrus og honning.

ALKOHOL: 45%

LAND: Japan

Nikka Distilling Company

Købe Destillater Nikka Distilling Company:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Nikka Coffey Grain

Udgivet til05.06

4/5

Nikka Coffey Grain

Nikka Coffey Grain 70 cl flaske, japansk whisky med en graduering 45%. Coffey gjort stills stil, har en blanding 100% af korn

Flere anmeldelser af Nikka Coffey Grain

Anonym

Udgivet til08.28

5 /5

et fremragende produkt meget speciel

Udgivet til15.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: Nikka Coffey Grain Whisky har en lys gul farve med gyldne reflekser diskreteAroma: Noter af tropiske frugter, kokos og banan.Mund: mild, sød smag med et strejf af vanille wafer. En fin finish med et strejf af citrus og honning.ALKOHOL: 45%LAND: Japan

Udgivet til05.36

3 /5

Sublime

Udgivet til16.18

4 /5

Det er ikke længere de smukke enkelte fade Nikka Coffey Grain, som i mange år, hængte samlinger af La Maison du Whisky. Nogle af dem er direkte ind i Pantheon af whisky. Stadig meget eksklusiv, Nikka besluttet at oprette en permanent version af denne whisky at tillade alle at opdage denne særlige stil søde og charmerende. Fremstillet af et flertal af majs fra stills "Coffey", at ikke-offentliggjorte enkelt korn giver os et overblik over grain whiskyer, der danner grundlaget for alle de blandinger af huset Nikka. Farve: Smuk guld. Næse: Frisk og forførende samtidig, det afslører søde noter af moden pære, kirsebærsaft og eksotiske frugter. Citrus, blodappelsiner og citron, ser ud til at gøre plads til subtile blomsteragtige noter, blomsten af ​​æble og kirsebærtræer. På åbningen bliver grådige og wienerbrød på kokos, vanille bourbon og chouquettes fyldt med flødeskum. Underliggende-til fine rører af mynte og moskus spids. Smag: Saftig og grådige begær, det giver løfte om næsen. En moden frugt medley accentueret af gratis rom noter (banan) og karamel. Det bliver mere kompleks på zan, lakrids og stjerneanis. Den mid-ganen er mere frugtagtig, domineret af pære nektar og hurtigt Udskyd til mere cremet smag aldrig dvæle. Friskhed er overalt. Endelig: Lige så velsmagende som munden, det vokser på pære og vanille bourbon før besvimelse på en smuk og let bitter. Profil: Sød og frugtagtig.

Udgivet til14.46

4 /5

NIKKA - Coffey Grain - 45% grain whisky Den blev udviklet på initiativ af La Maison du Whisky. Klar over den ekstraordinære kvalitet af den enkelt korn produceret inden Miyagikyo, gennem et par alt for sjældne single cask versioner, vi foreslog i december 2011 til embedsmænd på Nikka udvikle en mere tilgængelig udgave. Ni måneder senere blev Nikka Coffey Grain 45% er født! Og resultatet er op til vores forventninger. Mellem Bourbon og Scotch, kan det drikkes pæn, på is, liggende vand, sodavand eller anvendes som en cocktail base, navnlig for at opnå en perfekt Manhattan.

Udgivet til05.22

4 /5

Den Nikka Coffey Grain Whisky er en whisky med en delikat og charmerende stil. Det nyder særlig pleje, fordi fremstillingsprocessen er grundlaget for alle blandinger af huset Nikka. Duft: Frisk med eksotiske frugt noter af kirsebærblomster. Smag: Grådige kokos nuancer af bourbon vanilje, mynte og en fin touch. Ingen overraskelser, Nikka Coffey Grain, holder sine løfter: en fin whisky, frugtagtig, kompleks og frisk. Mange kvaliteter, der gør en ekstraordinær whisky vil blive savnet som alle de berømte Nikka whisky destilleri.

Udgivet til05.14

4 /5

Ved hjælp af de to Coffey stills på Miyagikyo destilleri (opkaldt efter sin opfinder Æneas Coffey - ikke smag!) Inden for Miyagikyo destilleri for udarbejdelsen af ​​dets enkelte korn whiskyer. Importeret fra Skotland i 1963, disse gamle stills give et destillat med mere smag og dybde end moderne kolonne stills, bibringe en særlig karakter, som definerer husets blandinger. Disse to unikke aftapninger fremvise den innovative ånd Nikka.

Udgivet til16.23

4 /5

Alkohol indhold - For Told Kapacitet 45 - For Told 70 Type af alkohol - For Told anden spiritus Produkttype Whisky Whisky Produkttype Slot / Hus Cuvée Nikka Coffey Grain Blended Whisky 70 cl Indhold Klassificering alkoholindhold 45º land oprindeligt Japan smagsnoter Oplev en 'Bourbon', men produceret i Japan, en tur i den nye retning og samtidig bevare blødheden af ​​japanske whisky! superb Forsendelse og håndtering pap forstærket Juridisk Alkoholmisbrug er farligt for sundheden, forbruge i moderate mængder. nettovægt i kg 1300 g pakket vægt i kg 1 300 kg

Udgivet til04.38

4 /5

The Coffey Grain Nikka er en japansk whisky hovedsagelig majsbaseret, fremstillet ved kontinuerlig destillation i alembic Coffey. Efterfulgt af ældning i en periode ikke bevidst anført af destilleriet. Den præsenterer for øjet en strålende dyb rav farve. Det åbner til næsen med søde dufte af vanilje og orientalske krydderier, der er beriget med creme appelsin, karry og kardemomme. Den har en kompleks smag, sød og fyldig, som rapporterer til de bugtet og spændende arabiske atmosfærer. Det lukker på en mellemlang lang eftersmag minder om majs og den aldrende træ. I kraft af sin egenart det er i stand til at gøre nogen særlig sen aften.

Udgivet til16.20

4 /5

Det er ikke længere de smukke enkelte fade Nikka Coffey Grain, som i mange år, hængte samlinger af La Maison du Whisky. Nogle af dem er direkte ind i Pantheon af whisky. Stadig meget eksklusiv, Nikka besluttet at oprette en permanent version af denne whisky at tillade alle at opdage dette særligt åleglat og charmerende stil. Fremstillet af et flertal af majs fra stills, denne enkelt korn roman giver os et overblik over grain whiskyer, der danner grundlaget for alle de blandinger af huset Nikka.
Læs flere anmeldelser af Nikka Coffey Grain »

Sammendrag af bedømmelser

(25 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  23
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 25 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky