Tendenser:

Skotland

The Glenlivet 12 Years

70cl

The Glenlivet 12 Years

374,21kr 301,83kr
301,83kr 374,21kr
Butik: Etilika DK (Italy) Forventet levering: 4 dage
Leveringsomkostninger: 101,27kr

-19%

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: The Glenlivet Distillery
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
1L og 350ml
Alkoholvolumen: 40
Land: Skotland
Type Af Whisky: Single Malt
Type: Scotch
The Glenlivet 12 Years (301,83kr): en whisky Single Malt fra destilerier The Glenlivet Distillery fra Skotland som har en alkohol prosent på 40 °. 4,1 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af The Glenlivet 12 Years på Drinks&Co.

Beskrivelse af The Glenlivet 12 Years

The Glenlivet 12 Years

SMAGSNOTATER:

 • Farve: The Glenlivet 12 Years har en lys gylden farve og levende.
 • Aroma: En ren og glat noseful forårsblomster og sommer frugter med underliggende græsplæne lys og nøddeagtig kvaliteter.
 • Smag: frugtagtig og afbalanceret i cremet, medium fyldig med kaprifolier og ananas noter karakteristisk gane. En lang, varm finish med en guld broche citrus og vanille og utrolig blødhed, der inviterer dig tilbage for mere. Kompleks, underholdende og sofistikeret.

PRODUKTION: Glenlivet, der ejes af Pernod Ricard. Efter et par år med hemmelig destillation, i 1824, George Smith red fra fjerntliggende og isolerede dal Livet Elgin for at finde den første juridiske destillation licens i sognet. I 1884 blev virksomheden den eneste destilleri i dalen i stand til at bruge navnet på dalen, ved simpel addition og intelligent af de tre bogstaver og indledende ord ham. Disse mange årtier senere, denne dram Speyside forbliver så kær som det var af kong George IV og Charles Dickens.

LAND: Skotland

PRODUKTIONSINFORMATION: klassisk og populært udtryk verdensomspændende stil af Glenlivet. Efter den første udløb i traditionel eg, samt modning foregår i amerikanske egetræsfade, der skaber noter af vanilje og giver den sin karakteristiske glathed. Mineralrige brøndvand Josie hjælper flavor fartøjer under udblødning og fermentering, mens højden og bredden af ​​kobberklarepander mere karakter er tilvejebragt.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Præmier

2012 - Gold - The Scotch Whisky Masters2012 - Winner - Spirit of Speyside Whisky Awards2012 - Silver - International Wine and Spirit Competition2012 - Gold - International Spirits Challenge2011 - Gold - The Scotch Whisky Masters2011 - Silver - International Wine and Spirit Competition2011 - Silver - International Spirits Challenge

Bedømmelser af The Glenlivet 12 Years

4.1

27 kundebedømmelser
 • 5
  2
 • 4
  24
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af The Glenlivet 12 Years:Sats The Glenlivet 12 Years:

5/5

En god whisky, en meget god pris. Intet at misunde til andre meget dyrere.

påfyldning den første tone, savors mere træ.

Meget tilfreds med købet.
Se mere,

The Glenlivet 12 Años First Fill Single Malt

4.5 /5

Helt som forventet.
Se mere
,

4 /5

Den Glenlivet er en malt whisky, dvs. et enkelt destilleri. Tegner sine underfundighed og elegance effekter af klima og terroir i Speyside og den unikke oplevelse af Master Distiller Alan Winchester kombineres.

Se mere
,

4 /5

Den Glenlivet er en malt whisky, dvs. et enkelt destilleri. Tegner sine underfundighed og elegance effekter af klima og terroir i Speyside og den unikke oplevelse af Master Distiller Alan Winchester kombineres.
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård