Anmeldt The Macallan Oscuro 1824 Collection

The Macallan Distillers (Whisky)

« Tilbage til Oversigt over The Macallan Oscuro 1824 Collection

  • Pack The Macallan Amber 1824 Series

    • |
    • 4 /5
    SMAGSNOTATER:
    - Farve: Macallan 1824 Collection Mørk viser en poleret kobber farve.
    - Aroma: med modne bær, sort chokolade, orange og cremet vanille.
    - Mund: smag af figner, modne appelsiner og en antydning af sprøde æbler. Finish: Fuld og dvælende med en touch eller opvarmning brænderøg....
    læse fuld »
  • Pack The Macallan Amber 1824 Series

    • |
    • 4 /5
    SMAGSNOTER AF The Macallan Oscuro 1824 Series 1824:
    - Farve: bruneret kobber.
    - Lugt: aroma af modnet frugt skov, eg, bær, vanille, antydninger af kakao, orange ringe, marmelade, krydderier og sort peber.
    - Smag: sød vaniljesukker, røde frugter og chokolade malt. Jerez intens, harpiks, lidt...
    læse fuld »
  • The Macallan Oscuro 1824 Collection

    • |
    • 4 /5
    næse
    Eg, bær og vanille
    Indikationer kakao, appelsin ringe, marmelade, krydderier og sort peber
    mund
    Karamel vanilje, røde bær og chokolade malt
    Intens sherry og harpiks, en lille masse af chocolate chip cookie og kanel
    Lang finish og varme, bløde noter af røg og intenst mørk malt.
    læse fuld »
  • The Macallan Oscuro 1824 Series 1824

    • |
    • 4 /5
    Næse: Eg, bær frugt og vanille. Antydninger af kakao, orange ringe, marmelade, krydderier og sort peber.
    Smag: Vanilla fudge, røde bær og chokolade malt. Intens sherry og harpiks, en lille cookie dejen med chokolade chips og kanel.
    Finish: Lang og opvarmning, antydninger af blød røg og intenst...
    læse fuld »
  • The Macallan Oscuro 1824 Collection

    • |
    • 4 /5
    Macallan Oscuro 1824 Collection Indhold: 0,7 liter 46,5% vol. Information Macallan er en af ​​de første destillerier destillere lovligt i Skotland. 1824 nabolaget i Frankfurt på bredden af ​​floden Spey Destilleriet blev meddelt tilladelse og brændstofafgifter siden da. Master Distiller sæt...
    læse fuld »