Tendenser:

Skotland

The Macallan Quest

70cl Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: The Macallan Distillers
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
1L
Alkoholvolumen: 40
Land: Skotland
The Macallan Distillers er udvikkleren af The Macallan Quest (505,30kr), en whisky oprindeligt fra Skotland med 40 ° med alkohol volumen. Drinks&Co brugere bedømmer The Macallan Quest med 4 med mere end 5 poeng.

Beskrivelse for The Macallan Quest

The Macallan Quest

Smagsnoter:

 • Farve: Amber; Flaske du kan se træ toner kombineret med lyse gyldne højdepunkter.
 • Lugt: Bløde citrusfrugter, modne æbler og citron. Sødme af vanille og en subtil antydning af egetræ.
 • Smag: Blandet æble med ingefær og tørret frugt. Muskatnød og kanel til at blødgøre og forsvinde. Dens finish er meget vedholdende. Blød, let berøring af frugt sødme og en halv.

PRODUCER: Den Macallan.

LAND: Skotland.

DETALJER OM FORBEREDELSE: Valg af fire forskellige typer af tønder, men supplerer hinanden, med henblik på at producere en single malt whisky resulterer håber at fortsætte efterforskningen og nydelse. Amerikanske bourbon tønder kombineret med tønder og halve støvler omhyggeligt udvalgte europæiske og amerikanske egetræ, der tidligere har været vært sherry. Denne kombination har til formål at få en whisky fuld af frisk smag af citrusfrugter og søde vanille noter fra egetræ tegnet.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

The Macallan Distillers

The Macallan Distillers

Den Macallan opstod i 1824, da Alexander Reid, en lokal landmand, får du en af ​​de første licens til at destillere whisky og lease 8 hektar (lidt over 3 ha) af Jarlen af ​​Seafield for at etablere destilleriet The Macallan. Reid var berømt for sine avancerede produktionsmetoder og den fineste kvalitet af sin whisky.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af The Macallan Quest

4

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af The Macallan Quest:Sats The Macallan Quest:

4 /5

SMAGSNOTATER:

 • Farve: lys guld.
 • Lugt: Bløde citrusfrugter, modne æbler og citron. Sødme af vanille og en subtil antydning af egetræ.
 • Smag: blandet tørret frugt med ingefær og æble. Muskatnød og kanel. Blød, let berøring af frugt sødme og en halv i finalen.

PRODUCER: De Macallan Distillers.LAND: Skotland.

DETALJER OM FREMSTILLING: Amerikansk bourbon tønder tønder kombineret med støvler og strømper (hogsheads) europæiske og amerikanske eg sherry i alderen nøje udvalgt for at fremstille en whisky overfyldte karakter.

Andre oplysninger: Macallan Quest hylder hele kørsel med The Macallan i jagten på det bedste egetræ sammen mere end 20.000 miles, som afsluttes med udvælgelsen af ​​fire forskellige typer af tønder, men supplerer, at at udvikle en single malt whisky, der genererer et ægte ønske for yderligere udforskning og nydelse.

ALKOHOL: 40%

Se mere
,

4 /5

Smagsnoter:
- Farve: lys guld.
- Lugt: Bløde citrusfrugter, modne æbler og citron, vanilje sødme og en subtil antydning af egetræ.
- Smag: blandet med ingefær og tørret frugt, muskatnød og kanel æble. Final meget persistente, blød, let berøring af frugt sødme og en halv.

PRODUCER: Den Macallan Distillers LTD.
LAND: Skotland.

DETALJER OM FORBEREDELSE: Lavet med en kombination af fade: Amerikansk bourbon og europæisk og amerikansk eg sherry Aged.

ALKOHOL: 40%
Se mere
,