The Macallan Sienna

The Macallan Distillers (Whisky)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

928,20kr + 70,12kr Forsendelse (5 - 8 dage)

928,20kr/enhed

Forsendelse: Winer Shop (Portugal)

kr Du vil modtage 1.59 point for hver, købt enhed

The Macallan Sienna (928,20kr): en whisky Single Malt fra destilerier The Macallan Distillers fra Skotland med 43 ° med alkohol volumen. 4,1 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af The Macallan Sienna ifølge Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · The Macallan Sienna

Kategori:Whisky (Destillater)
Producent: The Macallan Distillers
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 43
Land: Skotland
Type Af Whisky: Single Malt

Beskrivelse · The Macallan Distillers

The Macallan Sienna

SMAGSNOTATER:

 • Farve: The Macallan Sienna har en kobberfarvet farve.
 • Aroma: Næsen, appelsinskal, vaniljesukker.
 • Mund: På ganen, rosiner og tørrede abrikoser, modne greengage blommer, blåbær, frosne ribs. Frugtagtig og let krydret finish med en hukommelse på anis.

ALKOHOL: 43% Vol.

LAND: Skotland

The Macallan Distillers

Den Macallan opstod i 1824, da Alexander Reid, en lokal landmand, får du en af ​​de første licens til at destillere whisky og lease 8 hektar (lidt over 3 ha) af Jarlen af ​​Seafield for at etablere destilleriet The Macallan. Reid var berømt for sine avancerede produktionsmetoder og den fineste...

Købe Destillater The Macallan Distillers:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om The Macallan Sienna

Clos Des Millésimes

Udgivet til14.46

4/5

The Macallan Sienna

Macallan - Sienna - 43% af 1824 Whisky serie af Macallan single malt, denne udgave "Sienna" faitréférence farven på okker sienna i Italie.Comme alle whiskyer i området i 1824, denne udgave er resultatet af en modning finesse trommer Sherry. Faktisk Sienna har en aldrende 50% af de spanske sherryfade eg og 50% sherryfade i amerikansk eg, som er væsentlige først fylde tønder. "I dag alle sande kendere Enkelt malt godt klar over, at dette ikke er den alder erklæring er en garanti for fremragende whisky, men kunsten at den perfekte modning "forklarer Bob Dalgarno - whisky skaberen til Macallan.Le smagsprøve på, hvad Single malt stande ved sin vanilje og frugtagtige karakter, herunder dadler, figner og rosiner. Det har også en flot farve.

Flere anmeldelser af The Macallan Sienna

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Macallan Sienna 1824 Series

- Åbner med en subtil vanille næse, vedholdende endnu ikke overvældende. Orange albuer sin måde, dreje kan og skarp, selvom hærdning grønne æbler tilføje friskhed og balance. Derefter kommer hvid chokolade trøfler, sej, overdådige, med elegante eg noter for en digestif.
- Smag: Dadler, figner og rosiner bly, derefter udskyde til muskatnød og ingefær med et strejf af appelsiner og æbler, før vanille afkast i majestæt.
- Finish: Den endelige fanfare er blid, jævn og opvarmning.
Juan Manuel Laguna Monsalve

Udgivet til02.24

5 /5

Spektakulære
Ernst Boesen

Udgivet til12.05

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: The Macallan Sienna har en kobberfarvet farve.Aroma: Næsen, appelsinskal, vaniljesukker.Mund: På ganen, rosiner og tørrede abrikoser, modne greengage blommer, blåbær, frosne ribs. Frugtagtig og let krydret finish med en hukommelse på anis.ALKOHOL: 43% Vol.LAND: Skotland
Læs flere anmeldelser af The Macallan Sienna »

Sammendrag af bedømmelser

(27 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  26
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 27 kommentarer »

bedste Sælgere Whisky